Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 07 wrz 2006, 9:33

Piwus Twoje słowa były prorocze - pressing czyni cuda :]

1:1 i nie wiem czy podzielać hura optyminz co nie których - bo o tyle o ile i gra i zaangażowanie było na poziomie - to też nie możemy mówic że zasługiwalismy na wygraną i to jest najważniejsze - bo to tylko Serbia u siebie z jedynym Stankoviciem na poziomie. Ale żeby nie wybrzudzać trzeba troche po cukrować. To w jaki sposób Kowalewski wybronił strzał Zigica z pierwszej połowy [co serb Bąkowi wyszedł za pleców] to pozostanie tajemnicą Kowala :P Tą sytaucją jak i tym asekurowaniem lini obrony, wyjściemi do piłek pokazał wszystkim że - Dudek ? jaki Dudek ? - Teraz śmiało może stwierdzić ze i Boruc i Kowal stoczą walke o nr 1 :wink: Co mnie w tym meczu zaskoczyło to gra środka pola - to i tak nie to bo w końcu to stoprzedy ale musze odszczekać co wcześniej mówiłem :P Kilka razy pokazali sie z inne strony nie znanej do tej pory :wink: Matusiek - Zurawski - wielu widziało bramke Radka i zawalanie Macka okazji na 2:0 ale ogółem współpraca tych dwóch było ciekawa :] To szukanie sie i gra taka bez piłki - a pamietajmy ze to ich pierwszy mecz. Matusiak zagrał ciekawie - nie uleg presi i nie przewracał sie o własne nogi - świetnie że sie pokazał bo ciekawy to gracz - jeszcze w lidze by sie kilku innych znalazło :] Idzmy dalej - Nasza lewa strona ['] Zieńczyk o tak ! on by przynajmiej wywołał nacisk na Krzynówka który teraz jak by nie grał ma miejsce w skłądzie :? bo przeciesz w pierwszej połowie nie było naszej lewej strony :roll: śmiało może pochwalić reprezentacje jednak to tylko remis i tylko serbia ...Leo bał sie zaryzykować - zagrał jak Capello z Villareal :wink: Zero ryzyka - zmiana za zmiane - pozycja za pozycja - a mógł sciągną wykończonego Radomskiego i wpuscić bardzie ofensywnego pomocnika - przeciesz pod koniec w środkowej strfie była dziura i tak moze było ich ukuć :] Ale bał sie Leo :!: Bał - bo jednak głupia strata - już nie ma dwóki DM - długa piłki na Zigica i co ? juz wcześniej mieli ostrzeżenia wiec nie kusił losu - "jesli nie da sie wygrac trzeba zremisować "

Z jednej strony inna gra - walka - pressing - z drugiej brak skutecznosci [szczescia ?] i to tylko Serbia ...

Wróć do „Polska”