Squadra Azzurra - Reprezentacja Włoch

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 07 wrz 2006, 9:44

Nie rozumiem gadanie Buffon zawalił - jego bramki :> ? No jak ? coś tu nie gra - Co prawda całego meczu nie widziałem ale było 3:1 tak wiec co Buffon mógł zrobić ?

Pierwsza bramka Govou - co robił Grosso ? jak da sie obiec i zdubić za pelecami ? przeciesz on go powinień pilnowac :!: To że gracz Lyonu zmieścił piłke po długim nie tyle było błedem Gigi'ego co Fabio Grosso który stał i odpuścił krycie :!: nie mam racji ?

Na 2:0 - znów Buffon ? a kto przecią piłke ? mówi sie że piłka w krótki róg - zawsze wina bramkarza ale jak Cannavaro mu przecią lot tej piłki to co Buffon mógł zrobić ? bo ja tego nie rozumiem, wykoszet i 2:0 - kto wie czy Gigi by nie wybronił strzału Henia gdyny nie wślizg Fabio Cannavaro.

na 3:1 - znów kapitan Azzurich [aż dziś bierze :roll:] spoźniony o jedno tempo do tej głowki z Govou i Buffon miał nie wiele szans - oczysiecie mógł wybronić ale błąd był wczesniej...

Widac że serie A nie gra - Francuzi byli lepsi i tyle - jednak dziwi mnie że tacy piłkarze jak Cannavaro czy Zambrotta, Cassano którzy w Hiszpani już są na innym etapie przygotowań tak słabo zagrali. Antek z Litwa wymiatał :roll: Teraz Donadoniemu sie dostanie - ale ja bym nie panikował - jest gdzie to odrobić :] Niech sezon serie A ruszy to i gracze jazda w rytm meczowy i spoko.

Nesta i Totti wrócą nie bawem :] Nawet jak Francesco mówi o przerwie to gdy naród wzywa nie odmówi ! A Sandro już wyleczył uraz i bedzie grał choc prawde mówiąc nie może mieć do Barzagliego pretensji za te dwa mecze - podołał zadaniu :]

Forza Azzuri :]

Wróć do „Włochy”