AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: goofii » 08 wrz 2006, 15:40

Zaza pisze:patrz nie tak dawno Cicinho zasilił Real z San Paulo a miał Włoski paszport
Wszystko sie zgadza ... ale z tego co mi sie kojarzy w La Liga nadal obowiazuje limit max 3 graczy z paszportami spoza UE, a w Serie A limity takie zniesiono jakies 2 lata temu :roll:

W sumie ciekawy temat z tymi paszportami bo sam nie jestem do konca przekonany jak to jest naprawde ... ehhh jakby ktos znal ten przepis na mur beton :P to prosilbym o rozwianie moich watpliwosci :wink:

A teraz kilka slow na temat inauguracji sezonu na Olimpico ... jak dzis podal dziennik Il Romanista biletow w kasach juz nie ma :twisted: pelne trybuny przywitaja swoich ulubiencow w nowym sezonie w Rzymie 8)

Ten sam dziennik mowiac o skladzie podaje w miejsce Chivu na srodku oborny zajmie Panucci a nie jak mozna bylo sie domyslec Ferrari :wink: Tak wiec na bokach obrony zagraja Cassetti i Tonetto ... solidna formacja tylko zeby to przemeblowanie nie wplynelo negatywnie na jakos gry w obronie :roll: Reszta skladu jak zwykle ... ciekaw jestem tylko kogo wybierze Spal :arrow: Aquilani czy Pizzaro bo wlasciwie tylko to pozostaje niewiadoma :roll:

I jeszcze jeden newsik a mianowicie juz nie tylko Roma interesuje sie mlodym Marcelo ... zainteresowanie wykazal drugoligowy ... Juventus :?

Wróć do „Włochy”