Arsenal będzie jutro gościł Boro, czyli zespół z ktorym bardzo dobrze nam się gra, największe wyniki w sezonie właśnie z tym zespołem ostatnio uzyskiwaliśmy.
w styczniu pokonaliśmy ich 7:0 jeszcze na Highbury, ciekawe jak ich przywitamy na Emirates.
Arsenal kiepsko rozpoczął ten sezon, po 2 meczach mamy na konice zaledwie 1 pkt, ale w styczniu przed meczem z Boro, też nie szło nam olśniewająco, zdarzały sie porazki [z Wigan chociażby]
Teraz - po porażce z Man City [również 0:1] gościmy Boro - oby to był pewien znak
Wenger powołał kadre na mecz.
Nie znaleźli sie kontuzjowani gracze [ci co przedtem] oraz Djourou, ktory z reprezentacji
Gallas ma zagrać na lewej obronie, choć Wenger zdaje sobie sprawę, że nie jest to jego ulubiona pozycja. Jednak nie mamy wyboru, Flamini nie chce grać na lewej, Hoyte nie daje rady, a Clichy [ktory kiedy jest zdrowy - jest pewniakiem do występów na lewej stronie obrony] ciągle dochodzi do siebie.
już wszyscy o tym wiedzą - była mowa chyba w knajpie na ten tematRóżA pisze:Ja chciałem tylko poinformować o małej zmianie związanej z przydzieleniem numerów. Otóż William Gallas nie będzie grał z numerem 3 jak wcześniej zapowiadano lecz przywdzieje koszulkę z numerem 10