komentarz i analiza wyników ligi polskiej 2005-2007

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 08 wrz 2006, 22:40

Legia nadal jak dziecko we mgle :] Głupie kartka popsuła mecz :? - tak wczesniej skończyła sie walka :? bo kuźwa w pierwszej połowie [do kartki] nie ma Legii - nima :P Gdzie ta Legia ? Arka oddała jeden celny strzał z wolnego i .... gol - a tak grała agresywnie i twardo że Legia potrzebowała karnego - gry w przewage i opadniecie z siła piłkarzy Arki by cos pokazać [max 3 graczy] a tak wczesniej to ['] - max trawdy mecz - ile kartek i fauli to niczym z jakieś walkli. Jednak coś mi mówi ze piłkarze Statowego by wygrwali ten mecz gdyby nie czeronwa kartka :? Bo ona już nakazała sie cofną - zwłaszcza że 1:0 i t d... To już zakodowane w głowie :P A szkoda że sie cofnelia - tym bardzie tak głęboko - w pierwszych 30 minutach pressing był na całym boisku i Legia nie grała nic. Karny ewidentny ale głupie zachowanie gracza Arki - nie mógł nic Serb zrobic tylko czekać na karnego ... i sie doczekał wyciecia :P Zreszta to i tak tylko boczny sedzie widział :roll:

Ława chyba zagrał najlepiej po stronie Arki. Roger :roll: ja zauważyłem że od od poczatku tego sezonu zachowuje sie jak dziewica :? zrobił sie gwiazdor jeden za "10" - już ciul z tym karnym bo Ława coś sobie ubzdurał chyba [mógł mu wyrypać :P mało brakowało] ale sama gra i takie zachowanie to ['] - jak taka ostatnia ehh - Edson ten jedyny narazie cos gra z tego zaciągu z byle skąd - gra na poziomie - wolny blisko dziś ładnie chciał zmieścić, ale bramkarz go wyczył - Junior narazie widac że tylko lewa noge ma nic wiecej, prawa mu służu to chodzienia po schodach - ale za wcześnia na ocenu tego piłkarza po debiucie jednak jedna max wada już widoczne - każda piłka na lewa noge :P

Widzew miał szczescie :P był karny w 90 minucie dla Płocka na Gregorku :roll: Ale jak Grzelak ograł Magdonia przy bramkce to hoho :) Ładnie poszedł na raz a ten podpił tylko piłka i sam na sam :] Zreszta asyste król strzelców drugiej ligi zaliczył też :P

Stawowy naprawde jak Elwis :P dzis tańczył solo :P

Wróć do „Polska”