Po pierwsze jestem zdecydowanie bliższy przyznania racji Loczkowi i Manumefowi niż Tobie. Po drugie zacytowany post jest kolejnych z rodzaju nie na temat i zupełnie niepotrzebnych w dyskusji poświęconej MU.AnYa pisze: Nie wiem za kogo Ty sie uwazasz ale jak dla mnie jestes smieszny a nawet i zalosny. Wyrazam swoje zdanie na temat Manchesteru United i ich najblizszych meczow i g...Ci wlasciwie do tego. Co zlego w pisaniu o 3 punktach? Zwyciestwo jest potrzebne Diablom,maja w tej chwili dobra passe,zaczeli wspaniale sezon.
Zastanow sie co Twoje posty wnosza do dykusji bo moze wcale nie wiecej niz moje.
Sorry za dwa posty,niech ktos skasuje tego u gory bo widze ze ta opcja dostepona nie jest dla mnieSorry
Tak więc teraz skończy się to na upomnieniu, ale następna podobna wypowiedz zostanie odpowiednio ukarana.
Wracajac do tematu - kadry na dzisiejsze spotkanie:
Manchester United: Van der Sar, Kuszczak, Neville, Evra, Ferdinand, Brown, Ronaldo, Saha, Giggs, Park, Carrick, Solskjaer, O'Shea, Richardson, Fletcher, Jones, Silvestre.
Tottenham : Robinson, Chimbonda, Stalteri, Lee, Ekotto, Dawson, King, Davenport, Huddlestone, Lennon, Jenas, Davids, Murphy, Ziegler, Tainio, Defoe, Keane, Mido, Zokora.
Jak widać w zespole United nie zagrają Smith i Heinze, którzy są już zdolni do gry, kontuzjowany Vidic oraz zawieszeni Scholes i Rooney. Tottenham z Kingiem Chimbondą, ale bez Berbatova.