Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 09 wrz 2006, 18:03

O jaaaa, Legro wroc ! Co to bylo? Juventus ?! Zartujecie? Nie moge pochwalic nikogo oprocz Paro, ktory zagral jak dla mnie calkiem niezle, dawno nie widzialem w Juve pilkarza, ktory wnioslby w koncu jakies niekonwencjonalne podania. Reszta kaszana. A obrona to juz w ogole. Myslalem, ze Didier ocs wykombinuje z tym drewnem co sie u nas w obronie teraz znajduje, ale niestety nic. Wynik sprawiedliwy, niestety
Nie wiem mi sie wydawalo, ze Camor jak na siebie duzo biegał. cos sie takze starał. Ale wynik naprawde sprawiedliwy, bo Juve nie stworzylo pokazna ilosc sytuacji do strzelenia bramki. Wiecej spodziewalem sie po Alexie, ktory bardzo dobrze sie do tej pory w meczach sparingowych czy PW prezentował. No coz z taka gra trudno bedzie szybko wyjsc na 0 i gonic pozniej czolowke....
Boumsong :? nie dziwie sie,ze tak szybko po odejsciu z Auxerre zmieniał barwy...troche spozniony byl w swoich interwencjach. Szkoda akcji Zalayety z koncowki, ale i tak sedzia tam widzial niby reke. No cóz szybko Juve moze nie zawitac, poprostu chyba dostosowało sie do klasy i poziomu SerieB. Narazie Juve zmayka tabele :!: :P

Wróć do „Włochy”