Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Nurni Flowenol » 09 wrz 2006, 21:18

RóżA pisze:Tymon a mecz oglądałeś? Wiesz co piszesz? Nie? To nic nie pisz lepiej. Bo mi żal dupe ściska jak czytam to co napisałeś.
nie. nie ogladam meczow. oberwuje tylko wyniki na lajfskorze, jesli w zakladzie psychiatrycznym pozwalaja mi akurat korzystac z internetu

tak juz mam
fieldy pisze:Jesteś kibicem Barcy, czy Arsenalu ? bo coś ostatnio ciągle narzekasz na Arsenal a w temacie Barcy, chyba rzadko sie udzielasz.
narzekam na Arsenal, bo osiagaja wyniki najgorsze od 15 lat na poczatku Premiership.

tak, jestem defetysta, bo uwazam za zalosne dwa punkty w trzech meczach [']
fieldy pisze:Gunners jak już
ja tam wole te moja autorska spolszczona wersje: Ganers
fieldy pisze:myslałem, że jesteś mądrzejszy
nie Ty jeden ^_^
fieldy pisze:nie powinienneś sie cieszyć z wygranych Barcy w tym momencie ? Rozumiem jakbyś kibicował Arsenalowi ...
ciesze sie, choc spodziewalem sie pewnej wygranej FCB. ale jak patrze na ilosc punktow Arsenalu po trzech kolejkach Premier League to rzeczywiscie mi zal dupe sciska

a tak na serio to teraz kibicuje Realowi. Barçy kibicowalem do momentu, az wprowadzili reklamy ['] : (
Ebi pisze:Kiedyś był to jego ulubiony klub, kiedy mieli to passę 49 wygranych z rzędu i byli mistrzem Hiszpanii. Potem Barca wróciła na szczyt i Gunners zeszli nieco na dalszy plan
nie do konca rozumiem. czyli ze Barça byla moim ulubionym klubem kiedy mieli te passe i byli mistrzami Hiszpanii, a potem Barça (?!) wrocila na szczyt i zaczalem im kibicowac? :lol2: czyli ze podczas tej passy i wygranej w PD nie powrocili na szczyt? :lol2:
Ebi pisze:Teraz Arsenal to tylko klubik, który ciągle krytykuje. Obecnie jego ulubionym klkubem jest Barca.
bzdura. obecnie moim ulubionym klubem jest Real, o czym pisze wyzej. kiedys jeszcze kibicowalem Chelsea, ale to juz temat na inna dyskusje

BTW, nie lubie odpowiadac cytujac co chwile, ale czasami trzeba zrobic to, czego sie nie lubi

HALA MADRID! ALMA BLANCA POR SIEMPRE!!!!
Ostatnio zmieniony 09 wrz 2006, 21:21 przez Nurni Flowenol, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Anglia”