Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 09 wrz 2006, 22:16

3:1 po 75 minutach :roll: Dobrze że Toni strzelił bo wynik był złudny jak w meczu Everton Liverpoolu :P Ale zaskakująco łatwo Inter w tym meczu wypunktował Viole - bramka na 2:0 była kluczowa - kontra jak z podręcznika a Cambiasso nie pilnowany jak by sądzili ze on tylko bronić umnie - grzechem było nie trafić :P Inter jest lepszy w każdym aspekcje gry choć jestem w szoku ze Viola gra jakos tak bez "jaj" - pressing tylko przez chwile potem zaczeli grać piłką ale Inter na to czekał by mógł sobie po przechwytach kontrować - Crespo blisko - Ibra z wolnego - aż tu jedna akcja Mutu i Viola dostaje nadzieje - swoją drogą jak to sie mówi - tak gdzie nie jeden nie strzelił by nogą - Toni strzela głową :P ładnie sie złozył mimo że był faulowany :P Podonie Zlatan bo to nie było łatwe.

Co ciekawe Zanetti gra na lewej flance - Maicon na prawej a Figo jak by mediapunta - na starość jeszcze mu Mancio wynalazł ina pozycje :wink: Sądziłem że jak schodzi Liverani to już chyba atk rozpaczy a tym czasem Prandelli miał plan - Redinaldo zaczna spłacac dług zaufanie.

Aaaa 3;2 znów głowa Luca :P - no ciekawe czy wykraczą 3:3 jak przed nasza era :P hehe I ten na ineuguracje :P Ciekawe jak to sie skończy - za pierwszą połowa Viola nie zasługuje na remis - ale za drugą jak najbardzie. Może bedzie sie jeszcze działo :P Dziwne zmiani i Mancio i Prandelliago ale Reginaldo sie obronił a czemu sciągna Materazziego to nie wiem.

Sero pamietaj o naszych ustaleniach :wink: ja oddam głos telefonicznie :wink: :P

Pozdro.
Forza Mialn :!: :twisted:

Wróć do „Włochy”