„bitwa na slowa” jeszcze sie nie rozpoczela a juz sie zakonczylaguru pisze:czekamy na nastepne kilkanascie miesiecy:P
dobiles mnie psychicznie [']
czuje sie taki przybity i zdolowany : /
mam jednak bardzo silna psychike, wiec nie bede topil smutkow w alkoholu, lecz bede sie trzymal mocno zasady: „nie pij wodki, nie pij wina, kup se rower ukraina”
EDIT: teraz cos na powaznie
wypowiedzi Wengera po meczu. nie bede ich komentowal, bo nie chce kolejnej dyskusji : )
"To bardzo frustrujące. Straciliśmy bramkę, kiedy wyglądało na to, że zachowamy czyste konto, ponieważ Middlesbrough tylko się broniło. W końcu udało nam się zdobyć 1 punkt przeciwko drużynie, która oddała tylko jeden celny strzał na naszą bramkę."
"Nie mogliśmy ich 'dobić'. Nie wykorzystaliśmy dobrze boiska, nie graliśmy wystarczająco agresywnie przez ostatnie 30 minut. A ich bramkarz zagrał poprawnie."
"Jestem zaniepokojony, ponieważ straciliśmy punkty nie z powodu jakości naszej gry. Wydaje mi się, że gramy tak samo dobrze jak kiedyś, ale ostatnio tracimy punkty i to musi być dla zawodników denerwujące."
"Mamy wielki potencjał w naszej drużynie, ale w tej chwili nie zdobywamy tylu punktów, na ile zasłużyliśmy. Powinniśmy mieć 9 punktów, a mamy 2, nie jesteśmy z tego powodu zadowoleni, ale to wcale nie znaczy, że ta drużyna już nie ma 'tej jakości'."