Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 09 wrz 2006, 22:43

3-2 i naprawde dobry mecz 60 minut Interu i 30 minut Violi. Z 3-0 wyciagneli tylko na minimalna porazke i to ze slabego stylu jaki prezentowali przez godzine spotkania. Mancini nie wiem co chcial zrobic sciagajac Materaca, najgorsza decyzja w tym meczu, raczej powinien sciagnac Maicona, ktory po pierwszej dobrej czesci meczu w drugiej byl wg. mnie najgorszym zawodnikiem. Co innego zmiany Cesare Reginaldo odmienil Fiorentine, Montolivo cos wniosł w druga linie. Brakowalo w Violi walczaka takim jakim byl w poprzednim sezonie Brocchi, w drugiej zaczeli grac bardziej agresywnie Donadel i Blasi i to dało rezultaty.
Inter dobrze grał przez 60 minut, pozniej został zepcniety do defensywy, ale mi zaimponował ich napad z Crespo i Ibra w "11". Głownie Crespo grał dobrze, a Ibra o dziwo do swojego gola :arrow: zespolowo. pozniej sie ostro podpalil i tracil pilki... Ciekawe gdzie Mancio wepchnie Adriano.

I cos z komentarzy Lipinskiego "być kibicem Interu jest bardzo stresujące"

Ale mnie ciekawie do kogo pil tym tekstem(o przenosinach Hernana ponownie do włoch) :arrow:
"żona Crespo jest Włoszka, a jak wiemy zony maja duzy wpływ na kariery pilkarzy" :wink:

Wróć do „Włochy”