kurs oscyluje w granicach 1,15 wiec nie warto w ogóle się and tym zastanawiać.Karmelinho15 pisze:Barcelona-Levski 1. Barca wygrała wczoraj 3-0 z Osasuną i nic nie wskazuje na to ,żeby nie wygrała z Levskim.
przegrali 0:3 wcozraj, ale nie grali tak tragicznie, jak wskazuje wynik [no, może poza obroną i ReinąKarmelinho15 pisze:PSV-Liverpool 1 Tutaj mam bardzo duży dylemat. Live w tym sezonie po 1 wygranej, remisie i porażce. Wczoraj przegrali 2-0. I jakoś nie wydaje mi sie zeby wygrali na wyjeździe.
raczej 2 - Lille to bardzo solidny zespół Francuski, a Anderlecht, dopiero przed rokiem w ostatnim meczu grupowym, kiedy nikt ju o nic nie wlaczył - zdobyli gola [jedynego] i punkt [też chyba jedyny - znaczy 3Karmelinho15 pisze:Anderlecht-Lille 1. Anderlecht dobrze radzi sobie w lidze. Zastanawiam sie czy nie dać podpórki bo jednak Lille takie słabe nie jest.
poza tym - opuscili ich chyba Wilhelmsson i ktoś jeszcze, ktoś z podstawowego składu - pewnie Czesiek wie o kogo chodzi.
tak postaw własnie tak - na pewno wygraszKarmelinho15 pisze:Lyon-Real 1x lub x lub x2.
ja sadzę, ze finalista LM lepiej sie zaprezentuje w LM, ale graj jak uważasz. Tylko potem nie przeklinaj Henry'ego, czy kogoś innego - jak zapewni nam zwyciestwo.Karmelinho15 pisze:Hamburger-Arsenal 1x. Arsenal zremisował u siebie z Middlesb. 1-1 Bramke strzelili dopiero po rzucie karnym w 79m. Jak narazie graja słabo.