Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 10 wrz 2006, 11:13

Pisakk pisze:Czeher - marsz do swojego pokoju i przemyśl swoje postępowanie!
:cry: :? :cry: :( :cry:
fieldy pisze:ja sadzę, ze finalista LM lepiej sie zaprezentuje w LM, ale graj jak uważasz. Tylko potem nie przeklinaj Henry'ego, czy kogoś innego - jak zapewni nam zwyciestwo.
nie sluchaj go :!: nie wie co pisze :lol: :lol: :lol: :lol: pewny X

ale na powaznie wiekszosci tych meczy wogole bym nie ruszal :!: ale pokolei
Karmelinho15 pisze:Chelsea FC - SV Werder Bremen 1 Tu raczej powinna wygrać Chelsea. Wczoraj wygrali u siebie 2-1 a Werder w Pucharze Niemiec chyba zremisował 2-2
:think: Chelsea - tylko ze ta Chelsea to juz nie ten team co 1-2 sezony temu, przyszly gwiazdy i paradoksalnie Chelsea stracila na "wartosci" - Werder ostatnio tez rewelacyjnie nie gral - licze na wymeczone 1:0
Karmelinho15 pisze:Bayern-Spartak 1 lub 1x. Tutaj się zastanawiam bo Bayern wczoraj zremisował z St.Pauli choć pewnie grali w rezerwowym składzie.
Bayern - juz sami wlodarze klubu mowia, ze jest duzo slabszy niz w poprzednim sezonie, A Kowalewski jest w gazie :!: cos czuje 0:0
Karmelinho15 pisze:Sporting-Inter x2 lub 2 Inter i Sporting wygrali swoje pierwsze mecze 3-2. Po jednym meczu nie można zbyt wiele powiedzieć.
mozna powiedziec tyle, iz inter to chimeryczny team pokazal to zarowno wczorajszy mecz jak i mecz o superpuchar
Karmelinho15 pisze:Galatasaray-Bordeaux x lub x2 Turcy jak narazie w lidze maja 1 wygrana i 4 remisy. Napewno to ,że grają u siebie to jest duży atut. Bordeaux gra w kratke. 2 wygrane i 2 porażki. Wczoraj wygrali 3-2.
Liga to nie LM, Turcja zawsze ciezki teren - nie gralbym tego - kazdy wynik realny
Karmelinho15 pisze:PSV-Liverpool 1Question
jak wyzej, PSV w przebudowie, Liverpool stosunkowo slabo sobie poczyna itp
Karmelinho15 pisze:Roma-Szachtar 1 lub 1x
odrazu przypomina mi sie mecz z przed 2 sezonow gdzie Gavrancic strzelil bramke a Frisk oberwal moneta :!: wkoncu Szachtar to ukrainski zepsol
Karmelinho15 pisze:Olympiakos-Valencia x lub x2.
nie wiem czy mam prawo tu cos na pisac, gdyz Pisakk wygonil mnie do pokkoju :lol: ja stawiam 1 - Grecja ciekzi teren a Olympiakos zawsze jest grozny, dla kazdego :!:
Karmelinho15 pisze:Dynamo Kijów- Steau Bukareszt 1.
:stop:
Karmelinho15 pisze:Porto-CSKA Moskwa
2x 8)
Karmelinho15 pisze:Manchester-Celtic 1
walka o Wyspy :lol: raczej pewniak

Reszty meczy bym nie gral :!: Kopenhaga moze okazac sie taka Bazylea czy tez Sparta z przed kilku sezonow, Anderlecht w LM gra katastrofalnie,

Wróć do „Bukmacherka”