Pisakk pisze:Czeher - marsz do swojego pokoju i przemyśl swoje postępowanie!
nie sluchaj gofieldy pisze:ja sadzę, ze finalista LM lepiej sie zaprezentuje w LM, ale graj jak uważasz. Tylko potem nie przeklinaj Henry'ego, czy kogoś innego - jak zapewni nam zwyciestwo.
ale na powaznie wiekszosci tych meczy wogole bym nie ruszal
Karmelinho15 pisze:Chelsea FC - SV Werder Bremen 1 Tu raczej powinna wygrać Chelsea. Wczoraj wygrali u siebie 2-1 a Werder w Pucharze Niemiec chyba zremisował 2-2
Bayern - juz sami wlodarze klubu mowia, ze jest duzo slabszy niz w poprzednim sezonie, A Kowalewski jest w gazieKarmelinho15 pisze:Bayern-Spartak 1 lub 1x. Tutaj się zastanawiam bo Bayern wczoraj zremisował z St.Pauli choć pewnie grali w rezerwowym składzie.
mozna powiedziec tyle, iz inter to chimeryczny team pokazal to zarowno wczorajszy mecz jak i mecz o superpucharKarmelinho15 pisze:Sporting-Inter x2 lub 2 Inter i Sporting wygrali swoje pierwsze mecze 3-2. Po jednym meczu nie można zbyt wiele powiedzieć.
Liga to nie LM, Turcja zawsze ciezki teren - nie gralbym tego - kazdy wynik realnyKarmelinho15 pisze:Galatasaray-Bordeaux x lub x2 Turcy jak narazie w lidze maja 1 wygrana i 4 remisy. Napewno to ,że grają u siebie to jest duży atut. Bordeaux gra w kratke. 2 wygrane i 2 porażki. Wczoraj wygrali 3-2.
jak wyzej, PSV w przebudowie, Liverpool stosunkowo slabo sobie poczyna itpKarmelinho15 pisze:PSV-Liverpool 1Question
odrazu przypomina mi sie mecz z przed 2 sezonow gdzie Gavrancic strzelil bramke a Frisk oberwal monetaKarmelinho15 pisze:Roma-Szachtar 1 lub 1x
nie wiem czy mam prawo tu cos na pisac, gdyz Pisakk wygonil mnie do pokkojuKarmelinho15 pisze:Olympiakos-Valencia x lub x2.
Karmelinho15 pisze:Dynamo Kijów- Steau Bukareszt 1.
2xKarmelinho15 pisze:Porto-CSKA Moskwa
walka o WyspyKarmelinho15 pisze:Manchester-Celtic 1
Reszty meczy bym nie gral