Formula 1

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: LookAsh » 11 wrz 2006, 16:28

fieldy pisze:bez relacji w TVP i "mądrych" komentarzy Snopka, czy innego Szaranowicza, który przecież za sie na kazdym sporcie.

Ja sie wlasnie modle zeby tylko F1 nie trafilo w rece pana Szaranowiecza bo z tego co wiem, to w nastepnym sezonie ktos inny bedzie transmitowal wyscigi. Chyba TVN czynilo starania ale ja chcialbym zeby zostalo wszystko w TV4 bo tam trzeba przyznac, ze sa naprawde fachowi ludzie.

Ale i tak, chcac lub nie, Robert bedzie taka super gwiazda w polskim sporcie. Dotychczas wszystkie te Citkomanie i Malyszomanie nie wykraczaly poza granice naszego kraju. Bo kto poza Polska slyszal o Citce ? I kto sie inetresuje skokami narciarskimi ? A F1 to poza igrzyskami olimpijskimi, mistrzostwami swiata w pilce noznej i chyba w LA, to dyscyplina sportu o najwiekszej ogladalnosci. A Robert za jakies 2-3 lata bedzie gwiazda tego sportu, moze nawet mistrzem swiata. Sportowca takiego kalibru jeszcze nigdy nie mielismy i tylko kwestia czasu kiedy jednak Kubicomania calkowicie zawladnie cala Polska.
fieldy pisze:No i zgodzisz się, że oni [kibice] dzięki swojej obecności nie pomagają mu w szybszej jeździe

No ale jednak troche kurtuazji by sie przydalo. Mogl chociaz cos sciemnic ze: "O tak, gdy widze powiewajace polskie flagi to odrazu jakby dostawal turbo przyspieszenia" :wink: Zawsze chociaz kibice by mieli troche radochy.

Wróć do „Inne sporty”