Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post autor: guru » 12 wrz 2006, 0:20

Tymon Jagła (Deco_10) pisze:wypowiedzi Wengera po meczu. nie bede ich komentowal, bo nie chce kolejnej dyskusji : )

"To bardzo frustrujące. Straciliśmy bramkę, kiedy wyglądało na to, że zachowamy czyste konto, ponieważ Middlesbrough tylko się broniło. W końcu udało nam się zdobyć 1 punkt przeciwko drużynie, która oddała tylko jeden celny strzał na naszą bramkę."

"Nie mogliśmy ich 'dobić'. Nie wykorzystaliśmy dobrze boiska, nie graliśmy wystarczająco agresywnie przez ostatnie 30 minut. A ich bramkarz zagrał poprawnie."

"Jestem zaniepokojony, ponieważ straciliśmy punkty nie z powodu jakości naszej gry. Wydaje mi się, że gramy tak samo dobrze jak kiedyś, ale ostatnio tracimy punkty i to musi być dla zawodników denerwujące."

"Mamy wielki potencjał w naszej drużynie, ale w tej chwili nie zdobywamy tylu punktów, na ile zasłużyliśmy. Powinniśmy mieć 9 punktów, a mamy 2, nie jesteśmy z tego powodu zadowoleni, ale to wcale nie znaczy, że ta drużyna już nie ma 'tej jakości'."

Jak bys ogladalm mecz to bys rozumial te wypowiedzi. Nie wiem co ty chcesz caly czas od Wengera i o Arsenalu, skoro nic o nim nie wiesz... :roll: A tak wogole to niech cie mama zapisze na wizyte... :wink:
fieldy pisze:bie bramki dla nas zdobył Fran Merida,

Znowu sie zacznie jak kibice Barcy zapadna :lol:

fieldy pisze:skrótów jeszcze nie widziałem
Jak bedziesz mial to wez zapodaj :lol:

Wróć do „Anglia”