Mecze przez internet

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 13 wrz 2006, 1:58

Odeszliśmy od tematu Deltinho ale napisałeś cos ciekawego- bardzo ! mianowicie przejęcie C+ - nie wiem czy takie cos jest możliwe - ale gdy TVN na czele z 24 "odejdą" z Cyfry to zrobi sie ...ujnia :? teraz w sumie płaci sie blisko 160 złoty za 4 Canal + i HBO i 4 fun TV :lol: bo te Cinema maxy czy inne są dostepne gdzie indziej.

Jak nowe platforma ITI bedzie kosztować z 50 miesiecznie to jeszcze nie taki straszny wydatek :? ale kuźwa do czego to doprowadzi...

Odlądasz mecz na C+ chcesz zobaczyć pogode musisz zmienić dekoder :shock: ogladasz serwis infomacyjny - kończy sie i ciach na C+ :P i nadal czaruj z talerzami :P miałem dwa wiec wiem jak to brzygko wygląda. A gdzie konfort abonenta ?

Jedna platrofma mająca wszystko była by jak złoto - i to nawet za te 2 stówki miesiecznie i tak były by pakiety dla tych którzy chcą sport i dla tych który chca filmy i dla tych który chą wszytstko ...

A czym ta nowe telewizja ITI bedzie się różnić o C + bo oni tyle mówią "nowoczesna" - "nowa" itd Inny obraz ? bo nie rozumiem - chyba C+ takich braków nie ma ! a i komentatorzy z czołówki :]

Wróć do „Piłka nożna na świecie”