Mecze przez internet

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 13 wrz 2006, 10:46

deltinho pisze:Dobra kończę ten wątek, bo niezły offtop się zrobił

To zaraz zmienie temat by nie było :wink:

Ale naprawde mnie zmartwiłeś :? Bo jak odejdą z C+ to naprawde bedzie padaka - przeciesz to nie do pomyślanie by kupować dekoder dla max 3 kanałów bo niczym wiecej nie zaskoczą. A co ważniejsze by zmieniać dekodery w czasie oglądanie filmu, meczy czy serwisu :? żenada...

Canal + odnowił prawa do każdej z lig pokazywanych na ich antenie plus mecze Anglików [reprezentacji] - NBA WNBA - GP na żużlu - mitingi Golden League i jeszcze by sie znalazło. Wiec pytanie z czym do ludzi ? z sama LM ?

To że mają tylko LM pozwala myśleć że i cena pakiert max bedzie nie za wysoka - bo np. Canal + moze mieć juz chyba za 80 złoty w każdym kolorze - od C+ Film po sport 2 - tylko ze wtedy nie ma mi. HBO i HBO 2.

deltinho pisze:Z TVN mają wejść nowsze dekodery na polski rynek. Między innymi z dyskami twardymi. na których mozna nagrywać przekaz filmowy.
To jest ciekawe :] tylko pytanie jeśli on nie beda mieli tak cooltowych programów filmowych jak Canal + i C+ Film i HBO, HBO 2 czy naweT AXN i Cinema to co tam nagrywac - rozmowy w toku ? No chyba ze mecze Champions League :P

Wiesz co Deltinho ja dziś zadzwonie do C+ i zapytam sie jak to wygląda ! bo mi z tej oferty ITI najbardzie zależy na TVN 24 :P nawet już ciul z LM :P Bedzie sie oglądało gdzie indzej ! Bo jeśli zniknie TVN 24 z nich oferty to nie dobrze :? Tak nie może być.

Jedna platforma i gra :] nie wiem czy ITI nie pcha sie z motyka na sońce bo chyba każdy kibic mający do wyboru z 30 spotkań w miesiącu najlepszych lig w europie czy 6 czy 8 spotkań LM ... Sam widziesz.

Teraz koniec :!: Jak coś pisz odpowiedz w termacie "Kanały sportowe"

Wróć do „Piłka nożna na świecie”