Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek » 13 wrz 2006, 11:34

AnYa pisze:Z Twoich wypowiedzi wynosze sporo wiedzy o ManU. Dziekuje Ci ooo wielki.

Wnioskuję, że jestem Twoim guru. Możesz mi egzegnąć monumentum are peremius

AnYa pisze:Loczek napisał:

Zarówno Rooney jak i Scholes zagrają w tym spotkaniu. Manchester United jest zdecydowanym faworytem. Jak donoszą gazety Roy Keane jest całym sercem za zespołem.
Ach, nie ma to jak własnymi słowami przedstawić newsa

Roy Keane twierdzi, że Manchester United okaże się lepszy w spotkaniu z Celtikiem.

Jednak, były zawodnik obu zespołów, obecnie menedżer Sunderlandu, jest zdania, iż "The Bhoys" nie oddadzą punktów bez walki. Środowy mecz nazywany jest bitwą o Wielką Brytanię, co z pewnością świadczy o randze tej potyczki, w której zmierzą się jedne z najstarszych drużyn w Europie.

"Kiedy postanowiłem zakończyć karierę, czułem, iż United trafi na Celtic" - powiedział Keane dla BBC Radio Five Live.

"Ludzie nie powinni niedoceniać Celticu, lecz Manchester wydaje się być silniejszy i powinien wygrać."

Boss "Czerwonych Diabłów" - sir Alex Ferguson domaga się, aby jego podopieczni skupili się na swojej grze podczas meczu, nie na emocjach związanych z tym spotkaniem.

"To jest bardzo ważna rzecz, właśnie podczas takich spotkań jak te, gdyż rywalizacja szkocko-angielska od zawsze należała do bardzo ciężkich" - powiedział.

"Takie batalie nie zdarzają się zbyt często, dlatego jeżeli nie będziesz odpowiednio skupiony, emocje związane ze spotkaniem mogą Cię przerosnąć" - zakończył Szkot.
Ale z całą pewnością pomyliłem się i są to moje autorskie przemyślenia. :lol:

Wróć do „Anglia”