Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek » 14 wrz 2006, 8:25

Loczek i AnYa aluzje i wzajemne docinki nie są tu potrzebne. Loczek, jak Ci przeszkadzają czyjeś posty, to kliknij sobie na 'ignoruj' i daruj sobie komentarze do każdego posta AnYi (chyba dobrze odmieniłem), po prostu ignor. Kolejne osobiste docinki (w obie strony) i posty nie na temat będą nagradzane WP. Jak chcecie się podroczyć, to na PW albo gg. Pozdrawiam Smile

Szukam i szukam tego w regulaminie za co możesz dać WP.
Kultura osobista
Prosimy o szanowanie ludzi nowych, nie obeznanych na forum, którzy chcą zobaczyć o co chodzi i co się tutaj dzieje. Staramy się też nie 'rzucać mięsem' jeden na drugiego, Jeśli już dojdzie do spięć to unikamy rozwiązywania problemu na forum (można wyjaśnić sobie wykorzystując prywatne wiadomości lub GG czy coś w tym stylu).
Nie jest to adekwatne do tego punktu. Nie pisze do AnYi że jest taka a nie inna, nie wytykam jej ułomności czy coś. Nie rzucam mięsem. Czyli się nie kwalifikuję.

Szukam dalej:
Wulgaryzmy
Pisząc na forum nie używamy wulgaryzmów! Za każdy wulgaryzm użytkownik zostanie upomniany a w wypadku lekceważenia tego przepisu nawet tymczasowo zbanowany (zablokowana możliwość wchodzenia na forum pod wybraną ksywką lub w ogóle z danego adresu) na średnio 7 dni. Dodatkowo Administratorzy i Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do samostanowienia co jest wulgaryzmem a co nie.
Nie używam wulgaryzmów. Jeśli zastrzegasz sobie prawo, jakie zostało nadmienione w ostatnim zdaniu, powiedz, gdzie ,,rzuciłem mięsem ".

Szukam dalej :
Ponadto pragniemy również poinformować użytkownikow forum iż redakcja serwis pilka.pl zastrzega sobie prawo ukrania użytkownika w szczególnych przypadkach nie uwzględnionych w regulaminie.
O ile mi wiadomo, forum to takie coś, gdzie mogę wyrażac swoje poglądy na każdy temat. Jeżeli mi się nie podoba wypowiedź kogoś, to poprostu to piszę. Jak was boli, że ktos nawija bez sensu, pisząc sobie posty o przysłowiowej dupie maryny, to
Zabrania się także tzw. "nabijania postów", czyli pisania krótkich, bezsensownych postów nie wnoszących nic do dyskusji tylko poprawiające liczniki
Więc nie do mnie winno tyczyć się czerwonym u góry.
Panie Maestro, niech mi pan pokaże jeden mój post, który był takiego formatu jak ten :
Ale ja nie wiem po co Ty ze mna w ogole zaczynasz dyskusje. Nie mam ochoty z Toba rozmawiac,ignoruje Cie wiec na drugi raz sie nie wysilaj prosze. Daj sobie spokoj naprawde bo mnie smieszysz
To jest wypowiedź kobiety. Nie moja. Ja cytuję jej słowa, a później dodaję coś do tematu. Więc piszę na TEMAT.

Co do tematu głównego:
Rossi pisze:Wiesz nie każdy jest cipą na boisku, dla Roo mecz to wojna tak jak dla Keano i nawet niech Wazza nie prubuje się zmieniać bo to jego wielki, nieoceniony skarb Cool

W każdym zespole potrzeba zawodnika, który trzyma w garści resztę. jest Materrazzi, jest Rooney, Niemcy mają Kahna, a Polacy ... tutaj pozostawimy trzy kropki.
Jednak Rooney w tak młodym wieku jest ZAporywczy. Co będzie, jak dojdzie do 30? :lol: Nie przypominam sobie, żeby Keane był aż tak szalony.

Nikt nie pisze o ostatnim meczu Czerwonych Diabłów z Celticiem.
Moim zdaniem, oprócz fantastycznej walki formacja defensywna była beznadziejna. Van der Sar każdą bramkę mógł obronić. O ile Nakamury była bardzo trudna do wyjęcia, o tyle Venegoora powinien obronić bez problemów. Za szybko się położył. Taka jest moja opinia.
Jak dla mnie, wynik nie odzwierciedlał postawy Manu. Saha miał conajmniej 4-5 sytuacji do strzelenia bramki. Strzelił 2. W ostatnim meczu z Tottenhamem miał tych sytuacji 2 razy tyle, nie strzelił ani jednej. Czyli mamy wyraźny progres.
Rooney po kontuzji zagrał średnio. Ale nie zapominajmy, że nie był w pełni sił. Mecz ogółem stał na ysokim poziomie i mógł się podobać. Martwi jedynie fakt, że ze słabym Celticiem tracimy 2 bramki. A z Benficą może być ciężej.

////////
Ponadto pragniemy również poinformować użytkownikow forum iż redakcja serwis pilka.pl zastrzega sobie prawo ukrania użytkownika w szczególnych przypadkach nie uwzględnionych w regulaminie.

I tyle w temacie.

Wróć do „Anglia”