Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post autor: Sawyer » 15 wrz 2006, 18:13

Jutro Bianconerich czeka drugi pojedynek w Serie B, trzeba wygrac i nie ma innej możliwości, jestesmy na minusie i to sporym wprawdzie kara moze byc zmniejszona i raczj na pewno bedzie ale trzeba grac bo - 15 a -5 to caly czas jest zle bo przeciez czołówka ucieka :roll:

Wraca Trezeguet więć problem z atakiem powinien byc rozwiazany, atak bedzie wygladal jak za starych dowbrych czasów - Trezeguet-Del Piero

Mam nadzieje, że David strzeli jakas bramke - wkoncu jutro odbiera nagrode a takze jutro Juventus gra na Stadio Communale po raz pierwszy od wielu lat.....

Nie wiadomo co się dzieje z Balzarettim :roll: (wie ktoś coś ?). Podobno ma nie zagrac Camoranesi :roll: może i dobrze bo po pierwsze forma nie za dobra, a po drugie brak motywacji....

O rywalach raczej nic ciekawego nie napisze... bo nic nie wiem :P Wiadomo ,że w meczach z Juve każda drużyna bedzie dawala z siebie 200% - wiadomo, każdy chce pokonać mistrzów Włoch i na takie mecze mobilizacja jest podwójna

Pierwszy mecz zremisowali na wlasne zyczenie wiec nie wierze w zaden inny rezultat jak zwyciestwo Juve ... nie ma innego wyjscia.

Przewidywany skład:

Juventus: (4-4-2) Buffon; Birindelli, Kovac, Boumsong, Chiellini; Marchionni, Zanetti, Giannichedda, Nedved; Del Piero, Trezeguet.

Mój Typ :roll: : 2:0

FORZA JUVE :twisted:

Wróć do „Włochy”