Zaza pisze:Pisząc 4-3-3 - ta ostatnia trójka to - Ronaldinho - Eto'o - Ludo - moje pytanie brzmi - kiedy oni są w lini Question Exclamation jak na papierze i rysunku 4-3-3 ? kiedy są w lini ? jak 4 obrońców opisana liczbą 4-3-3 - to kiedy ofensywne trio jest w lini by było 4-3-3 - Kuźwa czy to wam tak trudno zrozumiec ? no prosze Cie ?
Zaza mam jedno zasadnicze pytanie bo chyba przypadkowo zauważyłem w czym tkwi próżnica w naszych poglądach. Czy dla Ciebie zawodnicy danej formacji muszą być w linii, aby na schemacie przedstawiać ich obok siebie
Dinho, Eto'o i Ludo nie grają w linii, ale to niczego nie zmienia. Po co komu taki schemat, że mają być w linii?
Idać Twoim tokiem myślenia trzeba rozczłonkować linię obrony jako, że boczni obrońcy grają bardziej wysunięci niż środkowi a więc nie grają w linii
Zresztą powiem inaczej. Patrzę na Twoje 4-2-3-1 i widzę, że Twoim zdaniem Deco gra w linii z Giuly'm tak
Problem tkwi w tym, że ja jako kibic Barcelonie nie operuję takimi schematami jak Ty. Zawodnicy nie muszą być ustawieni w linii, abym kojarzył ich z jedną formacją. Tyle.
Wiesz dlaczego Barcelona gra 4-3-3 ?? Ponieważ na boisko wychodzi czterech obrońców, trzech pomocników i trzech napastników, którzy grają na pozycjach dla siebie przeznaczonych.
Trochę więcej niż Ty. Nie powiem ile dokładnie bo to nie jest temat do dyskusji o SobimZaza pisze:Ty a ile on ma lat ?
Raczej nie ma na to szans.Zaza pisze:A co to kolegi Sobiego to nie traktuj słowa "uraz" na poważnie skrót myślowy jednak zaprość go tu bo wiedze ze możemy troche pogadać Krzywy Oczywiscie na czysto piłkarskie tematy Exclamation Wiec może skorzysta z zaproszenia Łypiący ?