FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 15 wrz 2006, 19:42

Iceald co to taktyki to masz napisane wyżej i prv. Chyba że czytasz te no jak im tam Brawo i trudno Ci nawet zauważysz w czasie prezentacji składów typowe ustwanie itd. Chyba że nadal masz "uraz" to postaw kase :] zakład o 4-2-3-1 ? jak Ci to wtedy udowodnie ale kaska :]

iceald pisze:Jakbym nie wiedział, że to nieprawdziwy stereotyp to stwierdziłbym, że Ty masz uraz i boisz się mówić o 4-3-3 Arrow bo fana Calcio razi jakiekolwiek ustawienie gdzie nie ma przynajmniej 6 obrońców

Czasy 6 obrońców mineły dawno dawno temu - mało wiesz o piłka jak nie wiesz że np w popszednim sezonie czołowy kluby Serie A strzeliły wiecej bramek niż La Liga :] [w domowych liga 5 gwiazdkowych] czyli jak katenacjo ? :lol:

Jakbym nie wiedział co to taktyka to bym myślał że rozmawiam z człowiekiem który kibiców lidze która w ciągu 5 lat miała 12 razy Maradona i 13 Pele :wink:

iceald pisze:Zresztą, zwróć uwagę na coś innego - cały czas piszesz, że Chelsea gra (czy grała) klasyczne 4-3-3. I to klasyczne podkreśliłem nieprzypadkowo - bo 4-3-3 Barcy nie jest systemem klasycznym, tylko wręcz autorskim Rijkarda.

Podstawa - ładnie to ujełeś "autorski" ale nie 4-3-3 ale właśnie 4-2-3-1 bez dwóch DM :] czyli odeszedł od klasycznego i Xavi ... ale dawaj zakład to wtedy pogadamy !

Iceald może pisać 76 godzin a i tak mnie nie przekonasz - poprostu zrozum że w tym wypadku 4-2-3-1 - na TAK :winl: to nie wstyd bo Barca opanowała to do perfekcji i sa nawet lepsze efekty niż Chelsea z 4-3-3, ale moze nadal sobie wmawiac 4-3-3 ładniej to brzmi ? :shock: bo 3 z przodu ? bo ja nie wiem naprawde czemu nie widzieciesz tego ...
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2006, 19:59 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”