FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 16 wrz 2006, 13:12

Młody juz pokazał co potrafi, juz go prześwietliłem z Corinthians jakiś czas temu :wink: TU Ma własna strone nawet :P i talent co ważniejsze :]

Jeśli to prawda to świetny ruch ze strony Barcy ale lepiej by pozostał w Porto na te dwa sezonu. Tym bardzie jak będa grać w europie. Trzeba bedzie go znów obserwować :wink: Barca zawsze miała dobre układy ze Smokami ! Wiec nie zdziwie sie jak wszystko sie wyjaśni po ich myśli. :twisted:

P.S. Ronaldinho do 2014 roku na Camp Nou ? - widziałem sugestie że niby Katalończycy dmuchali na zimne bo istniała możliwosć obejscia klauzuli. Oczywscie po nie dawnych słowach Berlusconiego i wcześniejszych rozmowach z bratem Dinho nie mogło być inaczej jak ploty :P A jak by inaczej - Nie wiem po co to gadanie ? :roll: Dinho - mistrz ale mógł by zaczą marzyć o kimś innym o kim bardzie potrzebym, szkoda że nie czytam moich wypowiedzi :P :lol: To by dopiero było. Fajnie sie czytało ploty na temat układów na lini Mediolan - Katalonia - Madryt - kabaret to mało powiedzianke :lol: Cyrk bardzie trawne :wink: I w każdym wypadku gracz Canarinhos :P hehe

Wróć do „Hiszpania”