Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 17 wrz 2006, 10:32

Dzieciol są dwie wersja albo Chlopaczek liczy na Roma że też nie wygra :P albo że wygra ... ale w następnej kolejce z Interem :] na stadio Olimpico - a co ważne Inter bedzie grał po tym mecz LM z Bayernem..

Meczu nie wiedziałe dla tego licze na powtórke jutro czy we wtorek ale dostałem relacje z tego pojedynku w którym ponoć znów błysneła trenerska myśli Mancio ? :lol: To prawda że sciągną jednego z najlepszych obok Zlatana - Stankovicia ? że wystawił na mediapunta tego z Palermo Marciano któy całe zycie grał na flance ... Chyba nie sądzi że Argentyńczyk ma takie umiejetności co Figo a bardzie doświatcznie i obycie, w przypadku zmiany pozycji Figo to najlepiej opisuje je przysłowie Bobo Kaczmarka "lepiej mądrze stać niż głupio biegać" :wink: Ponoc znów Zanetti na lewej...

Ten mecz prawdopodobnie przypominał ten o którym wspomina Chlopaczek :? Czyli 15 sytuacji Interu - 3 Sampdori - jeden błąd = 0;1 i goń wynik - Milan : Sampdoria popszedni sezon - błąd Didy i Gasbarroni na 0:1 i jako jedyny zespoł urwali punkty [skończyło sie 1:1] Milanowi na Giuseppe Meazza gdy całkowicie na to nie zasługiwali :? Taka jest piłka :]

Skutecznośc i jeszcze raz skuteczność w takich meczach to podstawa. Patrząc na statystyki Inter powieniń zmieśc Sampdorie - chyba z nikim nie grał sie tak dobrze Nerazzuim jak z Sampdoria. W meczu przeważali i strzelali nawet - nie wiem nie wypowiedam sie bo nie wiedziałem tych "spalonych" - koleś mi mówił że to jakiś młody sędzia prowadził i on by mu dał max note bo nie bał sie gwizdać a co ważne był konsekwentyny. Sam go ocenie jutro :P

Pewnie teraz znów nagonka na Mancioniego - i to przed meczami z Roma i Bayernem. Każdy mówi nie mają "mentalnosci zwycięscy" i ble ble a ja podzielam zdanie jednego z Włoskich dziennika - to co może przeszkodzić Interowi to psychika... - być fawotytem to coś nowego.

Ciekawe czy wczorajszy wynik Interu zmobilizuje Roma i Milan. Milan bedzie grał znając już wynik nawet Romy :P Oby miał dwie mobilizacje :P ale najważniejsze by nie patrzyli na innych a grali swoje :]

Wróć do „Włochy”