Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post autor: Zico_FCI » 17 wrz 2006, 15:04

dzieciol pisze:Ja nie mowie ze niczego nie osiagnal..ale ze nieczego w Interze nie osiaga..z takim skladem z taka forsa...w koncu kogo to jest wina?! zawodnikow?! zarzadu?! czy jego?! sam odpowiedz na pytanie..
Nie wiem czyja to jest wina. Wiem natomiast, że jak Mancini przychodził do Interu to się mówiło, że to wielki talent i że z słabego Lazio coś zrobił. W Lazio brakowało mu tylko dobrych zawodników więc w Interze na pewno będzie wygrywał. Teraz piszesz, że Spal to bardzo dobry trener, któremu w Romie brakował ławki. Ale prawda jest taka, że Roma i tak kadrowo była porównywalna z Violą i piąte miejsce na pewno było porażką. Nie mówię, że jest on słabym trenerem ale ja go w Interze bym nie widział.
dzieciol pisze:ale 11 wygranch i drugiej czesci sezonu mu nikt nie odbierze..
A co mu te 11 zwycięstw dało ? :lol:
Messi E2 Ronaldinho pisze:Jesli jest słąbo przygotowany fizycznie to tylko z winy Interu, bo jakos inni uczestnicy MŚ czy tez samego Finału sa swietnie przygotowotani.
Inni są dobrze przygotowani więc to nie wina Interu. Grosso zawsze miał problemy z kondycją i to jest jego wada. Pierwszy raz był na takiej imprezie jak MŚ i jak widać źle na niego on wpłynęła.

Wróć do „Włochy”