Nie wiem czyja to jest wina. Wiem natomiast, że jak Mancini przychodził do Interu to się mówiło, że to wielki talent i że z słabego Lazio coś zrobił. W Lazio brakowało mu tylko dobrych zawodników więc w Interze na pewno będzie wygrywał. Teraz piszesz, że Spal to bardzo dobry trener, któremu w Romie brakował ławki. Ale prawda jest taka, że Roma i tak kadrowo była porównywalna z Violą i piąte miejsce na pewno było porażką. Nie mówię, że jest on słabym trenerem ale ja go w Interze bym nie widział.dzieciol pisze:Ja nie mowie ze niczego nie osiagnal..ale ze nieczego w Interze nie osiaga..z takim skladem z taka forsa...w koncu kogo to jest wina?! zawodnikow?! zarzadu?! czy jego?! sam odpowiedz na pytanie..
A co mu te 11 zwycięstw dało ?dzieciol pisze:ale 11 wygranch i drugiej czesci sezonu mu nikt nie odbierze..
Inni są dobrze przygotowani więc to nie wina Interu. Grosso zawsze miał problemy z kondycją i to jest jego wada. Pierwszy raz był na takiej imprezie jak MŚ i jak widać źle na niego on wpłynęła.Messi E2 Ronaldinho pisze:Jesli jest słąbo przygotowany fizycznie to tylko z winy Interu, bo jakos inni uczestnicy MŚ czy tez samego Finału sa swietnie przygotowotani.