Podsumowywujac niedzielny wieczor na Lazienkowskiej:
Mucha dobry mecz, pewne wyjscia do pilki, odwazne interwencje no i chyba Fabian moze czuc sie zagrozony... To dobrze ze bedzie czul oddech Janka i bedzie rywalizacja....
Edson jak w tamtym sezonie dobry w ataku ale slabszy w destrukcji. Strzal w poprzeczke, asysta przy golu Rogera i... zmarnowany karny...Nie mial okazji zeby wykazac sie przy rzutach wolnych. Dobry mecz lecz licze na lepsza skutecznosc i zaangazowanie w defensywie.
Balde coraz pewniejszy...Zaczyna pokazywac ze za wczesnie zaczeto go skreslac. Prawdopodobnie bedzie tylko zmiennikiem Dicka ale dobrze ze bedziemy mieli go w obwodzie.
Choto poprawny wystep lecz po nim oczekujemy wiecej...Zbyt latwo pozwala przedostawac sie pod wlasna bramke przeciwnikom.Mysle ze jeszcze 2-3 mecze i powroci do formy.
Bronowicki wiemy juz ze glowna przyczyna problemow defensywy na poczatku sezonu byl brak Bronka... Biega walczy i ma predespozycje do gry ofensywnej... Wspomagal Radovica praktycznie przy kazdej akcji ofensywnej....
Roger Gol, troszke poszalal na skrzydle ale wg mnie za czesto schodzi do srodka...Stac go na wiecej... Wiec panie Roger do roboty....
Junior Powoli udowadnia ze Legia bedzie miala z niego pozytek. Dwie asysty i strzaly z dystansu... Nienaganna technika, choc mysle ze potrzeba mu czasu zeby wkomponowal sie w zespol.
SurmaOsobiscie twierdze ze spoczal na laurach i jezeli nie wezmie sie za prace to jezeli nie miejsce to chociaz opaske kapitana powinien stracic...Juz nie kroluje w srodku pola i co gorsza nie potrafi sie z tym pogodzic... Panie Surma troszke pokory...
Radovic Panowie i panie !!! 800 tys euro to grosze i jeszcze bedzie z niego pozytek. Najlepszy na placu boju.Zelazne pluca, drybler jakich malo, az przyjemnie sie go oglada... Bardzo dobrze wyglada jego wspolpraca z Bronkiem. Bramka i niewielu z takim zaangazowaniem w 89 min pobiegloby przez pol boiska z kontra... A Miroslav tak zrobil... Man of the match...
Janczyk Dostal szanse i strzelil bramke choc nie zachwycil. Dobrze ale mam nadzieje ze bedzie lepiej... Tylko zeby Wdowczyk na niego stawial.
Elton Bramka i pozostawil lepsze wrazenie niz Janczyk. Mogl strzelic jeszcze jedna ale brakowalo mu odwagi bo tak dysponowanego Magdonia powinien minac a nie strzelac. Chyba lawka z Austria go zmobilizowala...
WlodarczykIrytuje mnie ten zawodnik...Razi nieskutecznoscia i anty zaangazowaniem w gre!!!!! Po co Darek go wpuszcza...Umie tylko teatralnie upasc w polu karnym...
Szalachowski Martwi mnie proba zrobienia z niego napastnika.To skrzydlowy.Wiem ze z Radovicem nie ma teraz zadnych szans ale w ataku jest mnie pozyteczny. Zaliczyl asyste ale to Radovic wypracowal sobie bramke z tej akcji...
Kielbowicz Niecaly kwadrans i bramka... Dobrze ale nie pokazal sie bo mial za malo czasu...W tym momencie moze liczyc tylko na taki szanse gry - po kilka minut...