Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post autor: Sawyer » 18 wrz 2006, 23:37

bagg pisze:Post pod postem piszesz Sawyer , a ja sie pytam po co pisac o meczu, jesli sie go nie ogladalo
Tutaj nie o to chodzi.... chodzi mi o to, że nikt nic nie napisal np. przed meczem... a nie o samym meczu...

Jutro gramy z Crotone, wydawaloby sie ,ze powinnismy wygrac, ale moze byc ciezko... cale miasto juz od poczatku sezonu zyje tym meczem 8) Wielkie Juve przyjezdza na piłkarską prowincje :wink: Stadion pełny, specjalne koszulki itp.

Zawodnicy Crotone juz zapowiadaja, że łatwo skóry nie oddadza, mecz z takim Teamem mobilizuje dodatkowo no i ten pelny stadion :wink:

Niestety w meczu nie bedzie mógł zagrać Alex :? Zastąpi go na 99% Walery Bojinov - o ile sie nie myle bedzie to jego debiut w ataku w parze z Trezegolem :)

Gazzetta.it sugeruje, że tym razem od pierwszej minuty zagra Balzaretti zamiast Chielliniego, Legro i Zebina wrocili do zdrowia więc jest szansa na to ze ktoregos z nich zobaczymy jutro na murawie. Ten sam serwis wstawił do pierwszej "11" Mauro Camoranesiego :roll: Nie wiem czy tak będzie naprawde, ale wiekszej roznicy nie ma bo obaj panowie M są w tej chwili w nie najlepszej dyspozycji ... I na dodatek Mauro nie może liczyć na przychylność kibiców Juventusu :?

Nie bede ukrywał, że licze na zwyciestwo :wink: Nie ma poprostu innego wyjscia :!: Chcemy awansu :?: To trzeba ten mecz wygrac.

Mecz można będzie obejrzeć na kanale Eurosport 2 o godzinie 20.30

Wróć do „Włochy”