Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 19 wrz 2006, 19:09

fieldy pisze:nie będe politykiem - bo takiej dypolomatycznej odpowiedzi bym nie udzielił
A ja swego czasu myślałem o tych klockach :lol: To fajna robota jest. Musisz tylko dobrze umieć gadać, a ja tam jakiś wielce rozmowny nie jestem. Jak jednak trzeba to sobie radzę :D Osobiście podziwiam takiego Leppera. Nie, nie jestem jego fanem :P To zwykły człowiek ze wsi, który naprawdę zrobił karierę. To jest to, nawet nie musisz się długo edukować :wink:

Wracając do tematu.

Teraz już wszystko jasne. Widzisz Clichy'ego w pierwszym składzie. Chyba jednak będzie grał Gallas z oczywistych względów. Mimo, że nie przepada za lewą stroną boiska, to jest o wiele bardziej doświadczony i bądź co bądź lepszy od swego robaka :wink: Jak pojawi się ktoś nowy to pewnie wróci na swoją ulubioną pozycję.
fieldy pisze:Myślę, że gdyby obaj byli w klubie - to musieliby sami przkonac trenera do swoich umeijętnosci, zaczleiby od zera - i grałby ten, kto by się lepiej prezentował
Trenerzy zwykle tak mówią, ale nie zawsze realizują :roll: Przykładem niech będzie Real. Capello mówił "nikt nie może być pewny miejsca w składzie". A teraz co jest :?: Raul gra sporo poniżej oczekiwań, choć nie tragicznie, a mimo to nadal znajduje kredyt zaufania u trenera, pomimo iż w rezerwie jest Robinho, Guti, czy też ostatnio Cassano :roll: To samo mogło być w Arsenalu. Wydaje mi się, że Abidal startowałby z nieco większym poparciem Wenger'a. Niekoniecznie musiałoby tak być, lecz to prawdopodobne :P

Wróć do „Anglia”