piwus pisze: Podobnie jak kibice nie potraktowali Vukovicia jak zaslużył, kiedy wracał z podkulonym ogonem, bo był przydatny, tak zarząd nie odsunął od składu Eltona, bo brakowało w klubie zdrowych napastników.
A jak powinni potraktować Aco? Spalić jego kukłę, pobić?
Co do kary dla Eltona - kara ma być dla zawodnika a nie dla klubu! I walnięcie ostro po kieszeni zawodnika jest wiekszą karą niż zawieszenie go na kilka meczy i płacenie mu wszystkich pieniedzy.
Ty na prawdę nie jesteś w stanie potraktować żadnego wpisu który dotyczy Wisły z przymrużeniem oka? O Wiśle na tym forum nalezy pisać tylko poważnie?piwus pisze: Nie. Domorosłym menadżerom, którzy opromienieni sukcesem wepchnięcia Wiśle Svitlicy, chcieli zrobić to samo z Aco. Bo przecież Stanko jest już w Wiśle jedną nogą, można wywnioskować z postów z ostatnich dwóch dni.
Poza tym nie wiem dlaczego wykluczasz taką możliwość:
Okuka nie wyklucza.-Ściągnie pan do Krakowa Svitlicę i Vukovicia?
- Nigdy nie mów nigdy. Klub Stanko spadł ostatnio z drugiej Bundesligi i teraz Svitlica jest wolnym zawodnikiem. Więc mógłby przejść do Wisły nawet teraz, gdy nie ma okienka transferowego. Ale jeszcze się nad tym nie zastanawiałem.
I to byłoby tyle ode mnie na temat Wisły w tym temacie. Dobranoc.