Pewnie nie zauważyłeś. Kolega zestawił razem Aco i Kaczorowskiego, napisał, że Legia nie przepuszcza. Faktycznie, potraktowano ich prawie tak samo. Do tego się odniosłem.deltinho pisze: A jak powinni potraktować Aco? Spalić jego kukłę, pobić?
Chciałeś, bym napisał jak postępowała Wisła, licząc na to, że olała incydenty. Kara pieniężna i odsunięcie od składu - tak postąpiono z ludźmi łamiącymi zasady. To większa kara niż walnięcie po kieszeni zawodnika.deltinho pisze:Co do kary dla Eltona - kara ma być dla zawodnika a nie dla klubu! I walnięcie ostro po kieszeni zawodnika jest wiekszą karą niż zawieszenie go na kilka meczy i płacenie mu wszystkich pieniedzy.
Przepraszam, że zwróciłem uwagę, że te żarty nie mają większego pokrycia w rzeczywistości. Owszem można pisać o Wiśle z przymróżeniem oka, ale pisanie bite dwa dni tego samego, że "Okuka nie przepusci sciagniecie za friko swojego ulubieńca", to chyba kiepski żart, albo mam marne poczucie humoru.deltinho pisze:Ty na prawdę nie jesteś w stanie potraktować żadnego wpisu który dotyczy Wisły z przymrużeniem oka? O Wiśle na tym forum nalezy pisać tylko poważnie?
I przez ostatnią stronę kluczyłeś dzielnie, ale nie udało się tego podważyć.Podałem przykład, że w Legii tępi się niepożądane zachowania tylko wtedy, kiedy jest to na rękę.