AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3352

Post autor: Chlopaczek » 20 wrz 2006, 14:17

Widze tworza sie ogniska zapalne a Zaza profilaktycznie wzywa lekarza Interniste w swoim poscie :P

Czekalem na ten mecz jak wielu od momentu ogloszenie terminarza.Po degradacji Starej Damy liczba hitow w Serie A zmalala wiec takimi meczami jak ten trzeba sie delektowac bardziej niz zwykle (co nie znaczy ze brakuje mi turynczykow jednych i tak w Serie A mamy :P).Licze na wielkie widowisko oraz piekne catenaccio ktore zadomowilo sie ostatnimi czasy w lidze wloskiej a polega na tym ze w meczu padaja minimum 3 bramki :P

Oprocz dobrego widowiska bede usatysfakcjonowany remisem.Na wygrana Romy tez sie nie pogniewam bo podtrzymuje swoja wczesniejsza opinie ze Roma nie jest taka grozna.To dobry zespol grajacy ladna dla oka pilke ale nie przekonuje mnie do konca w tym sensie ze nie widze ich na tronie chociaz ich lubie :P
Najgrozniejszy jest Inter i kazda strata punktow przez przyrodniego brata bedzie cieszyc.Po dwoch slabszych spotkaniach rozpoczela sie nagonka i szukanie dziury w calym ale jestem niemal pewny ze z kolejnymi meczami bedzie widac sile Interu (kto czytal tylko relacje a nie ogladal mecz z Sampa moze miec bledny obraz tego spotkania).
Jak Milan przegoni Inter bedzie mozna patrzyc w strone Romy.

Ale wracajac do meritum bo widze ze wychodzi mi bardziej post do "Kto wygra Serie A w tym sezonie".
Nie bede tutaj analizowal taktyki tego co prezentuja poszczegolni trenerzy i tak dalej.Od tego jest Zaza i inni :P Wolalem opisac moje odczucia a teraz spokojnie czekam na mecz.Zyczac wszystkim aby po jego zakonczeniu mozna bylo napisac "ach coz to byl za mecz".

Forza Milan.

Wróć do „Włochy”