Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 20 wrz 2006, 19:25

Okuka o sztabie:
- Na pewno zostanie Kazimierz Moskal. Chcę żeby on został, bo jest człowiekiem, który kontynuuje pracę tutaj. Drugi asystent będzie pochodził z Polski. Wybierzemy go po rozmowie z prezesem. Trener bramkarzy przyjdzie z Jugosławii, będzie to Branko Davidović.

Kojarzy ktoś Davidovicia? Trenował w Legii?

Czy w Wiśle będzie fizjolog?
- Do grudnia nie będzie takiego człowieka.

Da się prowadzić zespół bez fizjologa?
- Jako trener często pracowałem bez fizjologa i nic złego się nie działo. Może zatrudnimy go w grudniu na okres przygotowawczy. Teraz dostaję zespół przygotowany albo nie, nic nie da się zmienić.

Ktoś jechał po Petrescu, że nie używa sporttesterów :>?

Rozmawiał ze mną pan prezes Miętta i pan Kapka.
Wczoraj poszanowałem Kapkę, teraz pora zrobić to ponownie. Szacunek dla scauta, który pozyskuje trenera - szacunek za rozlegle kompetencje skautowe, może prezesa by znalazł?
deltinho pisze: Jeżeli Okuka zostanie trenerem Wisły to dla mnie będzie takie typowe wpadnięcie "z deszczu pod rynnę". Hard work, gdzieś bardzo daleko taktyka. A technika? - można zapomnieć.
Hmmm, dzisiaj były ćwiczne strzały po wrzutach ze skrzydła i gierka na małej przestrzeni - ogólnie ćwieczenia z piłką. Chyba nie będzie tak źle :roll:? Zresztą nie da się robić filozfii "more hard work" bez fizjologa na Boga :|. [/img]

Wróć do „Polska”