Kto mistrzem w Anglii w sezonie 2006/2007

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 781

Post autor: j1mmy » 20 wrz 2006, 20:14

pablisso pisze:
Fishbone pisze:ale nie będą tak mocni jak w poprzednich dwóch sezonach
A czemu tak sadziesz? Czemu nie maja byc mocni? Poki co zawodzi 3-4 zawodnikow. Lamps gra coraz lepiej, Ballack to inna historia i na 3 mec ze mozemy o nim zapomniec, Sheva strzelil 1 bramke na 5, ale on potrzebuje czasu i Boulahrouz, ktroy nie wiem czemu zostal sciagniety, ale jak ostatnio zobaczylismy ma swietnego zmiennika jakim jest Fereira.. Jeszcze pare kolejek, miesiac, dwa i Chelsea wroci do forrmy ktora prezentowala w ostatnich sezonach.. A forma ta moze byc nawet jeszcze lepsza. Wielu pilkarzy jest w tym wieku ktory ejst najlepszy dla kazdego zawodowca. O sile zespolu w ostatnim sezonie stanowily skrzydla- Cole i Robben i dlatego na pcozatku tego sezonu nie widzielismy swietnej gry Chelsea. Robben wraca po kontuzji, ale potrzebuje czasu na zlapanie formy. A Cole niedlugo powinien wyleczyc kontuzje i powienien zaczac grac tak jak nas do tego przyzwyczail. Nie widze powou dlaczego Chelsea bedzie slabsza. Wg mnie jest silna jak nigdy dotad.

Wydaje mi się , że ManU ma porównywalny skład, może nie tak napakowany gwiadami ale lepiej znający realia wyspiarskiego footballu, ta drużyna musi się zaklimatyzować, zgrać i wydaję się że tym razem Jose chce grać football na tak a nie na nie :) Imho to jednak będzie rok United, bo The Blues chcą złapać zbyt wiele srok za jeden ogon a Premiership jest zbyt wymagajaca by zdobyć wszystko :)

Wróć do „Anglia”