Kto mistrzem w Anglii w sezonie 2006/2007

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post autor: Fishbone » 20 wrz 2006, 22:32

pablisso pisze:
Fishbone pisze:są inni zawodnicy, którzy już wiedzą, że za pół roku będą szukać klubu
o jakich zawodnikach myslisz??
Co do tego co mowliscie o Ballacku trudno sie nie zgodzic, ale ja od poczatku jak zobaczylem ze Ballack jest wiazany z Chelsea bylem niezbyt zadowolony :/ I przez niego popsula sie linia pomocy- to co mowiliscie o Lampardzie, ale teraz 3 mecze w Premiership zostana rozegrane bez niego, weic moze druzyna zlapie ten rytm gry i wogole... Przereklamowana gwiazda...
Fishbone pisze:Szewczenko prezentuje sie o wiele gorzej od Drogby
wytlumaczenie wg mnie jest jedno- brak czasu na zgranie... w Milanie mial partnerow z ktorymi znal sie na pamiec, a teraz moze poki co o tym tylko pomazyc... trzeba czasu...
Obecnie o żadnym znanym zawodniku ale kadra znanych zawodników w Chelsea wynosi ok. 23 zawodników a 11 + 3 rezerwowych gra w meczu, oczywiste jest, że ktoś będzie regularnie grywać a drugi przyglądać się z ławki albo na trybunach. Murinho ma odpowiednią kadrę na wszystkie rozgrywki ale będzie taki zawodnik, który będzie grać jedynie w meczach pucharowych (krajowych) gdzie na pewno nie zadowoli się taką rolą. Poczekamy do okienka to wspomnę :P

PS: Ten drugi cytat nie jest mój. Pozdrawiam.

Wróć do „Anglia”