Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 20 wrz 2006, 23:47

Dla mnie Okuka w Wisle jest sporym minusem dla dzialaczy i wlsciciela Wisły. Uznaje haslo Polska dla Polaków... Tak naprawde chciałbym wiedziec kto podsówa Cupiałaowi te pomysły, bo chetnie bym sie koło niego zawrócił :P Jednak jesli Drago ma doprowadzic do odrodzenia Wisły to licze ,ze to zrobi. Ciekawe na kogo postawi. Jesli dobrze pameitam kiedys dobrze wypowiadał sie o Mauro, wiec moze byc on pewniakiem. Mauro w koncowce epoki Dana dostawał szanse i dla mnie nie zawodzil...Jesli tylko dostanie wieksza swobode bedzie znowu brylował.
Takze licze na spory woreczek kasy od Cupiała, ale to dopiero w zimie. Kolejnym krokiem powinno byc pozbycie sie pilkarzy, ktorzy poprostu na Wisłe sie nie nadaja i trudno przynajmniej mi wytałumaczyc soibie co tam jeszcze robia.
Co do Svitlico, to moze to naprawde dobry krok, skuteczny byl, alta takze jeszcze nei do konczenia kariery, a problemow z wywalczeniem miejsca takze nie powinien miec, chyba ze Kryszał odpali.

Okuka ma mało czasu głownie na rewanz z Grekami, jednak sa do ogrania i licze, ze Wisła ich pyknie. Przy Danie bym tak nie napisał. Mecz w OE mozna traktowac jako przetarcie przed czwartkei i raczje trudno do wyniku jaki by nie był bedzie sie czepiac....

Wróć do „Polska”