Taktyka - tak samo - a jednak inaczej...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 21 wrz 2006, 10:56

hmm w sumie masz racje że może na to popatrzec jako 4-1-4-1 - i chyba nawet bedzie bliższe prawdy. To fakt. Jednak ja pisząc "chionka" miałem na myśli to że ewidentnie Rosicky i Cesc pełnili role takich dwóch rozgrywajacych wspierajacych Adebayora za jego plecami. Bo wiesz może na to jeszcze inaczej popatrzać. Tylko że Freddie to typowy skrzydłowy [lubiący zejsc do środka] wiec bardzie pasuje opisane przez Ciebie 4-1-4-1 bo wtedy Szwed szeroko miał szanse grać swoje. To fakt. Choć z drugiej strony Cesc i Rosicky i nie grali w lini z Freddi'm i Hlebe. Ale to trudno rozgryść. Bo z tego co ja wiem [może inaczej widziałem :P ] to pierwszy mecz Kanonierów w takim zestawieniu w tym sezonie. Będzie może kolejny wiec bedzie możliwośc lepszego rozeznania - a może lepiej by nie było takiej możliwość :roll: Bo to bedzie znaczyć ze ktoś nie może grać ... Ale jestem wstanie przyznać Ci racje bo chyba jesteś bliżej prawdy z tym 4-1-4-1 - mi. przez tą wymiennośc pozycji. Jak bedzie możliwośc wrócimy do tematu :]

Wróć do „Piłka nożna na świecie”