Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 21 wrz 2006, 14:14

Słuchaj no Bartbuks - Pseudoforumowiczu ...

Nie bede Cie cytował bo nie na tym to polega - jednak chyba coś mocnego bierzesz ? Pochwal sie ?

Celem mojego posta nie było porównanie czy coś w tym stylu poszczególnym piłkarz ale pokazanie ze ogólnym rozrachunku Inter nie jest lepszy ! a jak by popatrzec na poszczególnych graczy to tez wyjdzie co nie co ale na to przyjdzie czas... - także źle to odebrałeś :] Z Włoskich klubów tylko Mediolańskie mogą pozwolić sobie na takie kadry jak maja a to czy ten jest lepszy od tego to pokazuje boisko.

Jak Ty stawiasz Nesta na równi z Samuelem ... ba wogóle jaki Samule to czemu nie gra ? :> Maxwella nawet całego meczy nie zagrał a Ty go oceniasz ? :shock: Grosso ? a skąd wiesz ze to nie bedzie jednosezonowiec ? poczekać mundial pokazał ze Ztalan to ['] a teraz ? Szkoda że nie napisałeś ze Grosso do 24 roku życie zbierał buraki :P Tak naprawde jeszcze nic nie pokazał w Interze.

Chcesz to możemy sie "pobawić" ale jeśli Ty Jasiu oceniasz jakiegos tam Maxwella który nawet spotkanie nie zagrał przez a tak - uraz no no :P albo Samulela który zmi\enia Materazziego z Viola przy stanie 3:0 kończy sie 3:2 :lol: Chyba słabo poinformowany jesteś ? Nie no nie ma to jak obiektywizm no tak :] Szkoda że tak mało napisałes o Bonerze i Jankulovskim - a to ze piłkarze mogą grać na różnych pozycjach to jest własnie klub - w brawo nie pisali ? i mi. dla tego Zambrotta to najlepszy skrajny obrońca w europie bo zagra tak samo na lewej jak na prawej :!:

Jednak musze Cie zacytowac bo [']
bartbuks pisze:A jezeli Milan odzyska ujemne pkt to bedzie skandal. I tak fakt ze ich nie zdegradowano a i jeszcze pozwolono grac w el. LM to swiadczy ze ktos jest faworyzowany. Jak cierpia to wszyscy a nie tylko Lazio Juve i Viola Exclamation

Z tego wynika że mało wiesz - Jasiu :lol: Dla Twojej informacji punkty oddadzą też Violi, Lazio jak i Juve :] I jestem skłonny postawić kase bo to jest jak pewne !

Ale to świadczy że nie mamy o czym rozmawiać - znalazł sie prokurator :] Pokaże mi uzasadnianie wyroku :> ? czytałeś :P Bo chyba nie powinnes sie wypowiedac jak masz braki ?

bartbuks pisze:Wiec nie bede sie z Toba klocil..

No i prawidłowo :!: tak ma być Ja tez nie mam zamiaru sie kłucić ale otwórz oczy albo przemyj je bo chyba coś Ci do oka wpadło :P

Pozdrawiam !

Wróć do „Włochy”