AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Totnik_ASR » 21 wrz 2006, 14:29

Zaza pisze: Ci fani Romy którzy mimo wyników [korzystnych] mieli uwagi co do gry itd, że Szachtar był lepszy to stanu 1:0 - że Siena w 11 walczyła jak równy z równym - teraz mają racje ale chyba najbliżej prawdy są Ci że Roma jest za "krótka" - ale to sam Spalletti przyznaje w prost
heh to chyba tylko ja to przeczuwalem.. szkoda ze mam racje jak chcialbym nie miec :/
na dzien dzisiejszy moge swierdzic, ze Roma to Amantino...
ale to tylko moje zdanie...
ja sie nie zgodze :) ... wedlug mnie najgrozenijsza bronia Romy jest kolektyw i atmosfera.. podczas 11 zwyciestw bylo to widoczne.. wszyscy gracze grali wszyscy sie starali wszyscy strzelali gole .. moznaby wymienic bardzo wiele waznych ogniw w zespole Taddei, Perrotta, De Rossi, Totti, Manicni, Chivu, Mexes jak dla mnie cala 11ska to monilit... z tym ze no wlasnie, jak czesc z nich ma kontuzje jak ostanio: Taddei Manicni a czesc z nich nie gra jak zawsze: Totti De Rossi Perrotta Mexes .. to ta maszynka po prostu przestaje dzialac i nie ma na lawce NIKOGO co potrafi to zmienic

Mancini tak bardzo wazny zawodnik, byc moze najlepszy skrzydlowy w lidze i w Romie jego rola jest nieoceniaona .. ale nie mozna mowic ze Roma to tylko ten jeden zawodnik

Wróć do „Włochy”