Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 21 wrz 2006, 16:30

Sero ale nie rozumiem Ci ? Masz na mysli ten sezon ? piszesz tak ja by teraz ktoś uważał Inter za miszcza papierowy mistrz :] - nawet w Mediolanie sie wstydza ... Tyle lat czekali i były działać pan Rossi musiał załatwić ['] Ale jest dobrze ...

Wiesz gdy zmarł Facchetti przeczytałem jeden komenatrz który najpierw mnie rozbawił na maxa potem zasmucił. Nie zacytuje Ci go bo ja nie z tych i nie po to oddałem Mu hołd by teraz psioczyć - ale był ja "cios w serca" dla każdego fana Interu...
Sero pisze:Jedni będą bronić się przed spadkiem, drudzy powalczą o mistrza
Masz na myśli Inter i mistrzowskie Palermo ? :P :wink:

To nie chodziło o porównanie łeb w łeb bo tak sie nie ta :? Tym bardzie tu gdy każdy ma swoje zdanie a gdy naprawde moze pogadac to cisza :P Tylko przeczytaj co napisałem wcześniej i napisz mi nawet na prv gdzie Zaza nie ma racji. Bo wiesz nie sztuką jest sie nie zgodzić - sztuka jest pokazać że ma sie racje :]

Aha jeszcze coś :wink:

Po 1 - lepiej zwolnić mamy 3 kolejki za sobą i tabela kłamie :] Tym badzie że to teraz miting w weekend zrów gra :]

Po 2 - ponoc bedzie mecz Inter - Bayern w Polskiej Telewizji - radze jakomś dobra płyte nagrać bo jak coś nie wyjdzie to bedzie to samo gadanie "znawców" :P Już to widze :?

Po 2 - Bartek odezwij sie :]

EDIT: Sero widziałeś bramke Rigano ? :shock: gdy przełożył dwóch graczy i lobną bramkarza ? Mój faworyt :P

Wróć do „Włochy”