Ja się nie znam, ale jak zdasz to wszystko na podstawowym to Cię nigdzie nie przyjmą, bo przy rekrutacji liczy się rozszerzenie.gianbuffon pisze:na maturze bede zdawal polski, angielksi i prawdopodobnie geografie(wszystko na podstawowym) i jakie polecilibyscie mi studia??
zupelnie nie wiem jakie wybrac, bo w sumie nic specjalnego mnie nie interesuje, a do wyboru pozostalo mi malo czasu... POMOZCIE!
Ta obowiązkowa matematyka? to od którego rocznika? Ja słyszałem że od 1990. Bo jeśli ja miałbym zdawać za rok matme to chyba bym do matury nawet nie podchodził.Tak samo zastanawiające jest po co wprowadzili tą obowiązkową matematykę? Rolling Eyes
Jutro się odezwe bo teraz oglądam Zagubionych.WOS łatwy? nie powiedziałbym Marq:) jak masz czas to wal do mnie na gg to możemy pogadać na temat zdawania matury z WOS-u Wink
Ja mam jeszcze pytanie. Jakie kierunki studiów oferuje matura z geografii na poziomie rozszerzonym?
ps. Ma ktoś może namiar na strone na której jest napisane jakie przedmioty uwzględniają przy rekrutacji na dany kierunek?