Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Grand
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Grand » 21 wrz 2006, 21:34

Ja jeszcze przed tym nieszczęsnym werdyktem pisałem, że degradacja może wyjść Juve tylko na dobre.
Piłkarze JUVE grając w Serie B nauczą sie a moze inaczej podszkola sie grac z prawdziwym poswięceniem jak to powiedizał jeden z piłkarzy Rimini po meczu z JUVE ze meczu w Serie B bez poświęcenia i walki nie wygrasz i ja mysle tak samo nie tylko odnosnie meczu w Serie B ale i we wszystkich meczach tak i w Serie A jak i LM i innych meczach 'o pkt' :)
WG mnie w Serie B mozna sie nauczyc grac 'z pierwszej' piłki gdyz tak jak juz powiedzieliscie gra sie tam pressingiem i to wymusza szybkie podania nawet bez zastanowienia i to napewno wyjdzie na dobre :)
Serie A, z taką obroną, z taką linią pomocy, raczej nie będziemy walczyć nawet o eliminacje do LM
dlaczego nie?? ja uwazan inaczej, jednak trzeba znalzezc tą równowage pomiędzy obrona-pomoc-atak i nawet LM bedzie realana muszą sie zgrac mamy na to cały sezon ...:)
Podobnie Paro... jak dla mnie, on nie ma 'tego czegoś' Razz W Serie B pogra, ale na Serie A, to już raczej DD poszuka kogoś innego, tak myślę.
uwazam podobnie jak ty na miejsce Paro trzeba znalezc kogos bardziej ogranego, z większym doświadczeniem[ taka mała sugestia z mojej stronyZanetti jako DP a za OP Christian Wilhelmsson jego gra podobała mi sie na MŚ ale boje sie ze bedzie taki jak Ibra :(]

Co do obecnego sezonu to nie mam wątpliwości ze juz za niecały rok bedziemy grac w Serie A :)

Wróć do „Włochy”