Równowagę?? Tak. Zgranie?? Rówznież. Ale nie z takimi zawodnikami i to trzeba powiedzieć otwarcie. W Serie B jesteśmy mocni, ale w A, będzie inaczej. Patrząc na obronę, można powiedzieć, że mamy dwóch klasowych obrońców- skrajnych, ktorzy już grywali z powodzeniem w Serie A. A środek?? Liczysz, że Boumsong się odrodzi i z Kovacem będą w stanie zatrzymać Pippo, Kake, Crespo, Tottiego i innych?? A ławka??dlaczego nie?? ja uwazan inaczej, jednak trzeba znalzezc tą równowage pomiędzy obrona-pomoc-atak i nawet LM bedzie realana muszą sie zgrac mamy na to cały sezon ...Smile
Pomoc?? Camor (jeśli zostanie), Nedved prawdopodobnie zakończy kariere, a już na pewno nie będzie w życiowej formie. Marchionni i kto jeszcze?? Paro?? GG?? C. Zanetti nie dorasta do pięt swojemu bratu i nie wyobrażam sobie, by oni mieli stanowić o sile Juve, walczącego o puchary, nie mówiąc o scudetto. To nie wystarczy na Inter, Milan, Rome. A poziom się wyrównuje- Viola, Palermo
Zgoda, ale mówisz, jakby w Serie B piłkarze mieli stać się jakimiś terminatoramiGrand pisze:Piłkarze JUVE grając w Serie B nauczą sie a moze inaczej podszkola sie grac z prawdziwym poswięceniem jak to powiedizał jeden z piłkarzy Rimini po meczu z JUVE ze meczu w Serie B bez poświęcenia i walki nie wygrasz i ja mysle tak samo nie tylko odnosnie meczu w Serie B ale i we wszystkich meczach tak i w Serie A jak i LM i innych meczach 'o pkt' Smile
WG mnie w Serie B mozna sie nauczyc grac 'z pierwszej' piłki gdyz tak jak juz powiedzieliscie gra sie tam pressingiem i to wymusza szybkie podania nawet bez zastanowienia i to napewno wyjdzie na dobre Smile
Pozdrawiam