Gianluca Pagliuca - w popszednie kolejce powołałem go za zasługi [patrz rekord] - teraz "niestety" musze za występ. Mecz Milan - Ascoli to do tej pory nr. 1 - pod wzgledem niestutecznoscie
Ivan Cordoba - co tu dużo pisać najlepszy obrońca Interu w tym meczu z Romą. Najpewniejszy.
Andrea Barzagli - Palermo traci 3 bramki - ale 2 to ewidentne szmaty bramkarza a 3 to rykoszet od Bresciano po wolnym. Barzagli wymiatał - co ciekawie strzela bramke
Marek Jankulovski - choć przyznam sie bez bicia że to troche naciągane - bo trudno nie pochwalić innych obrońców w tej kolejce ale bramka zdecydowała. Taka dziwna bramka jak na niego. Choć jak mówie problemem jest to że tylko 11 może wymienić
Andrea Pirlo - świetny mecz, rozdzialał każda piłki - asysta na nos, w mojej opini piękniejsza niż bramka Jankulovskiego, bo dogranie tej piłki było cudowne. Czech dał mu ruchem znak a ten mięko z gracją
Eugenio Corini weteran a nadal klasa - kapitan Palermo zaliczył asyste + bramke - piękne zachowanie przy karnym zadedykował do bramkarzowi który wcześniej puścuł szmate
Patrick Vieira - czerwona kartka ewidentna wiec ja go ocenie do 89 minuty
Kaka' to że nie strzelił bramki w tym meczu bedzie mu sie śniło
Hernan Crespo - miałem "powołać" Zlatana ale było by to nie obiektywne. Crespo zaprezentował sie równie dobrze a co ważne stutecznie. Sam wypracował bramka a i kilka innych okazji strzeleckich.
Adrian Mutu - z każdym meczem sie rozkręca - robił obrońców Parmy jak trzeba, mógł śmiało strzelić z 3 - choć Parma też miała max okazje klarwone okacje - Ale to nie Toni a Mutu jest najlepszym graczem Violi w tym sezonie [narazie] Mutu reaktywacja
Gracz kolejki - Eugenio Corini [Palermo]
Bramka kolejki - Christian Rigano [Messina] ta druga bramka
Mecz kolejki - Podobnie jak Sero stawiam Sampdoria - Udinese. Za dramaturgie i wspaniały poscig Dorii. Bo mecz z Palermo tymi błedami mnie troche zraził
Szkoda że nie może wiecej bo i Di Natale zasłużył, Vopli, Oddo, Ibra itd ale coż selekcjoner powołał
Czekam aż bedzie może napisać - Kamil Kosowski