Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 22 wrz 2006, 17:19

Dla mnie z tym karaniem zawodników to dobre posunięcie :!: Nie powinno się szukać winy tylko u trenera i co kilka meczów szukać nowego jak to jest powszechne w Polsce. Mecz z Sanokiem to wina nikogo innego jak zawodników bo gdyby chciało im się chcieć to nawet bez jakiegokolwiek trenera wygraliby kilkoma bramkami. Wdowczyk w poprzednim sezonie udowodnił że jest bardzo dobrym fachowcem bo zdobycie mistrzostwa polski to wg mnie jak i wielu osób głównie jego zasługa. Jednak to nie zmienia faktu że w tym sezonie także trener popełnił błąd w dobieraniu zawodników i moze też w przygotowaniach no ale z drugiej strony przecież Legia wygrywała w sparingach z mocniejszymi rywalami więc teoretycznie przygotowania były dobre. Jednak ja tak jak zarząd Legii to zawodników zmusiłbym do pracy a nie trenera do balowania :twisted: Przecież żaden trener nie nauczy zawodnika strzelać z kilku metów do pustej bramki jak zawodnik nie będzie tego chciał. Nawet Urlep pracuje z zawodnikami którzy chcą coś osągnąć i dzięki niemu to osiągają ale chce im się chcieć :!: Upsss chyba pomyliłem dyscypliny :P

Wróć do „Polska”