Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 23 wrz 2006, 9:43

A tu cisza :P - Piwus znów typ trafiony 2:0 :] Mówie Ci stawiaj to co ja mówie "tak o" od niechcenia :P

Choć przyznam że nie sądziłem że Widzew aż tyle okazji stworzy. Co prawda chyba nikt nie liczył na to że przyjada prosić o jak najniższy wymiar kary. Ale zaskoczyli mnie bo prawde mówiąc na jednego gola zasłużyli :roll:

Cantoro w pierwszym meczu strzela i rozgrywa dobry mecz - bramka po rykoszecie ba gdyby nie nowa obrońcy Widzew piłka poszła by w ... trybuny - a tak poszła w bramke :] Obaj strzelcy w tym meczu pokazali sie z dobrej strony. Cleber też miał max roboty. Tym bardzie ze tak dobrym mecz rozerał Grzelak. On najlepszy po stronie gości.

Wielka brawa należa sie Dolhce ? Dolha ? Dolh.. :P trudno odnienić :P Ale wybronił w tym meczu na moje oko 3 - 100% ! Mecz mógł sie podobać a Wisła od stanu 2:0 mogła strzelić jeszcze z dwie bramki. W drugiej połowie przygasł Zielu czy Kuba ale gdy pojawił sie na placy Jasiu Paulista znów zaczeła sie widowisko :P Kilka takich piłek zagrał że hoho. Penska oko w oko z tym Azerek [sorry nazwisko trudne] Radovanović tuż obok bramki po rożnym ... i jeszcze by sie znalazło.

Ten mecz nie wygrała Wisła Okuki tylko nadal Wisła Petrescu ! Bo mimo że zmienił system na 4-4-2 to jeszcze za mało czasu by go oceniac - także wygrali dla Dana na dowidzenia :? Cieszy to ze Baszczu zagrał cały mecz - nie nażekał mimo że kilka razy go "wycieli" Ogółem dobry emcz z obu stron ale Wisła nie popełniała takich błedów inwidualnych !

Wróć do „Polska”