Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum
Reputacja: 0

Post autor: Pisakk » 23 wrz 2006, 10:47

W sumie dobry mecz Wisły jak i ...dobry mecz Widzewa. Też w sumie nie spodziewałem się, że Widzew stworzy tyle sytuacji bo co tu dużo mówić, ale schodzi z nich powietrze.

W Wiśle bardzo dobrze zagrał Dolha, o czym wspominał już Zaza. Ja od początku chciałem obaczyć go w bramce, bo Pawełek w mojej ocenie jest bramkarzem bardzo niepewnym (Polska represent :shock: ). A Dolha nie boi się grać, no i w wywiadach pewnie wypadłby lepiej :lol: . Kilka sytuacji wybronił naprawdę znakomicie. Dobry także mecz Cantoro, dużo piłek odebrał...Co do strzału to trzeba przyznać, że gdyby nie obrońcy Widzewa to pewnie któryś z kibiców dostałby w głowę...

Fatalny mecz Pawła Brożka, już któryś z kolei. W całym meczu Paweł zaliczył 4 celne podania (liczyłem)...Jedyne zagrożenie jakie stworzył to to, gdy któryś z widzewiaków podał za lekko do swojego bramkarza. Poza tym to dno dna. Czyżby kolejna cytrynka? :lol:

W obronie jak zwykle pewnie Cleber. Głowacki i Baszczyński też nieźle. Czekam, aż w końcu dojdzie certyfikat Thwaite bo bardzo chciałbym zobaczyć go w meczu ligowym.

W Widzewie najlepiej Grzelak. Trzeba przznać, że piłkarz to bardzo ciekawy. Wysoki, szybki, niezła technika. Wydaje mi się, że po sezonie któryś z silniejszych klubów naszej ligi po niego sięgnie. Co ciekawe przed sezonem pojawiały się informacje jakoby właśnie Wisła była nim zainteresowana :P .

Wróć do „Polska”