AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 23 wrz 2006, 11:35

Co do Francesco to jest też taka obawa [choć przyznam że mało prawdopodobna] że sie porobią grupki, bo ja zauważyłeś w Mediolanie ta róznica jest inna - nikt nie zarabia 10 milionów za sezon ale w Inter chyba 6 graczy po 4,5 - w Milanie 5 po 5 milionów ze sezon, trzeba by sprawdzić bo nowe kontrakty były nie dawno. Ale wiesz co mam na myśli. To że nie ma takiej różnicy miedzy np. Kaka a Pirlo. Czy Maldinim a Nesta. Ba nawet Nesta chyba wiecej zarabia - to był odważny ruch ze strony działaczy Romy ze dali Francesco tyle kasy, może on sam też postawił działaczy pod scianą tego sie nigdy nie dowiemy :roll: bo tak jak piszesz ikona symbol fenomenalny gracz i wódz ale pewnie nie jeden gracz czuł sie dziwnie. Bo ma w umowie z 2 miliony a gra tyle samo i daje z siebie wszystko. Oczywiscie takie głosy może obalić tylko w jeden sposób - forma Totttiego - bo gdy on jest w gazie to i 10 milionów to malo :P

Co do sytuacji w lidze to sie zgadzamy w 100% - smutne to ale tak jest, narazie tragedi nie ma ale niepokojące przejawy utraty pozycji. Co ważne to Włosi też to widza ! Nie tak dawno była debata na temat Superligi w europie pod szefostwem G 14 - odejście z Champions League - ciekawe czy zamknieta liga w Itali by sie nie sprawdziła - oczywiście to tylko moje filmy :P ale jak popatrzymy na Napoli Genue to chyba wiecej moga wnieść do ligi niz Messina czy nawet rewelacja popszedniego sezonu Chievo bo poprostu nie ma zapotrzebowania na piłka w tych miastach. To takie Odry Wodzisław na naszym podwórku [z całym szacunkiem do Jasia Wosia i Jego Odry :P] Ale to temat na debata a nie rozmowe :? Oby Włosi działali to najważniejsze.
Totnik_ASR pisze:niech nam SP Moggi spoczywa w pokoju [*]

roll: :lol: Amen !

Pozdro !
Forza Calcio !

Wróć do „Włochy”