Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 24 wrz 2006, 8:58

guru pisze:No i padl remisik 1-1 :P Jak dla United to remis w tym meczu jest jak porazka... poczatek kryzysu :> Reading wydawalo sie slabym rywalem, ale ja od poczatku wiedzialem ze MU sie na Reading przejedzie... Graja dobry football i ich wysoka pozycja w tabeli(jak na beniaminka) tylko to potwierdza... :) Juz zapachnialo mi sensacja( dla mediow oczywiscie bo jak dla mnie to bylo przewidywalne), ale niestety Ronaldo wyrownal :?
Manumef pisze:Mój typ: 0:2 Cool
niewiele sie pomyliles... :lol:
Jesli chodzi o Reading, to przed sezonem media szukały zespolu, ktory moze sie stac nowym Wigan. Teraz chyba juz wiadomo kto przejał miano nieobliczalnego beniaminka. Co do gry MU :arrow: raz juz pisałem, ze nie wiem dlaczego wszystkim tak zalezy na powrocie Rooney'a skoro United tak dobrze szło. Teraz nadal tego nie wiem podobnie do skałdu nie wkomponował sie Scholes i to chyba były najsłabsze ogniwa. Narazie takze nie znajduje sensu pozyskania za gromna kase Carricka, ktory na dzien dzisiejszy jest raczje osłabieniem Tottenhamu niz wzmocnieniem MU. Za taka kase mzona było spokojnie sciagnac innych zawodnikow, przynajmniej bardziej potrzebnych.
Przy takich wynikach tylko zyskuje na atrakcyjnosci Premiership :wink:

Wróć do „Anglia”