Mikel i Kalou pojawiaja sie ostatnio regularnie w drugiej polowie. Widac, ze Sheva powinien raczej zatrudnic prywatnego nauczyciela niz przenosic sie do Anglii, bo jak narzie to powinien Drogbie buty na trening nosic. Widac przeskok z SerieA do Premiership jest przeogromny. Narazie Sheva gra kompromitacje dla samego siebie, a wczoraj przycmił go SalomonW disiejszym meczu z Fulham, 2-0(niestety) w Chelsea pojawil sie na boisku Mikel, ktory zmienil Shevchenke. Nawet Kalou zagra i dostal note 8. W kadrze na mecz znalazl sie SWP, ale jak zwykle nie dostal szansy na gre. Szkoda mi takiego talentu, zamiast przejsc do Arsenalu poszedl do CFC, jego ojsciec twierdzil ze to lepiej dla niego...['] Teraz napewno zaluje, ale juz pozamiatane... W dzisiejszym meczu szczegolnie cieszy mnie wystep A. Cole'a Dostal note 5, czyli mecz musial mu nie wyjsc
Co do SWP dostawał szanse na poczatku sezonu, a i tak nie potrafił ich wykorzystac, wiec ja przynajmniej sie nei dziwie, ze nie dostaje kolejnych. Arsenal nie byloi stac i nadal nie jest na jego wykup. Co do Cola to kolejny 3 zły transfer po Ballacku i Shevie w tym roku JM. Naprawde pocztek sezonu Bridge miał swietny, był bodajze dwa razy w "11" kolejki. Jak widac w Chelsea narazie graja ci co maja wieksze nazwiska i sa bardziej rozpoznawalni