guru pisze:ale ja od poczatku wiedzialem ze MU sie na Reading przejedzie
A co Ty jakiś Nostradamusso jesteś ?Zacznij grać w Totka.
guru pisze: niewiele sie pomyliles... Laughing
Za to Ty trafiłeś od samego początku. Brawo, mam Ci pomnik zbudować ?
Messi E2 Ronaldinho pisze:raz juz pisałem, ze nie wiem dlaczego wszystkim tak zalezy na powrocie Rooney'a skoro United tak dobrze szło
Bo oprócz Sahy nie mamy napastnika. Takie trudne ? Nie wiem czy pamiętasz grę Rooneya na przełomie ostatnich dwóch lat. To, że Solskjaer powrócił po kontuzji nie oznacza, że United zmiażdży każdego. Jego lata świetności są w tyle. Ale zgodzę się z tym, że był słaby w meczu. I dlatego też powinien w następnym spotkaniu usiąść na ławce, a w ataku powinien zarać rekonwalescent Solskjaer ( próbowany na prawej pomocy ), albo Smith, który był geniuszem za czasów Leeds United i nadal nie rozumiem dlaczego ma grać w środku pola.
Ja też nie rozumiem tego posunięcia. Jak widać Anglik nie odnajduje się w stylu United. Boję się, że to może być kolejny chybiony transfer po Klebersonie, Djemba Djemba, Taibim, Belionie, Cruyfie i wielu innych.Messi E2 Ronaldinho pisze:Narazie takze nie znajduje sensu pozyskania za gromna kase Carricka
Ale to pocżątek sezonu.
fieldy pisze:ale wazne, że jest lepszym piłkarzem niż Cesc - Hiszpan tylko asystuje i kartki zbiera ...
Wierz mi Fieldy, że 1000 razy bardziej bym chciał Fabregasa w United niż Carricka. Dla mnie Hiszpan jest kapitalny. I tak jak napisałem powyżej - to początek sezonu. Dopiero się rozkręcają.
fieldy pisze:O Roo chyba nawet nie ma co wspominac - po co przykrość kibicom ManU robić Twisted Evil
Zaza pisze:Rzeczywistość bywa brutalna Rolling Eyes Remis to nic bo pewnie nie ostatni tym bardzie gdy piłka jest tak wyrównana ale strzeliłeś sobie wtedy Rossi w kolano Razz albo ... samobója
A ja pamiętam jak Zaza z kompanią Milanowców krzyczał, że Milan zdobęcie jeden, drugi, trzeci puchar, że rozjedzie wszystkich. Wtedy strzelałeś chyba tak mocno po kolanach że masz sitko
Rossi pisze:Po meczu jestem zawiedziony ale pewnie to ostatni raz w tym sezonie Cool
Chwała Ocju i Synowi ... obyś się nie mylił. Jak masz rację, to stawiam zgrzewkę flaszki.